Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
01 Август 11, 14:18 / Автор: PR Agency Anettevents
“Тумба Марциана” – млади, талантливи и ентусиазирани да покорят българската музикална сцена
:Неотдавна, изпълнените с идеи и ентусиазъм Мартин, Ивайло, Любо и Тони Mарциана решават, че е крайно време да се посветят на страстта си към музиката и сформират група “Тумба Марциана”. Младите музиканти бързо набират известност и печелят сърцата на публиката, благодарение на неоспоримия си талант и специфичния си “Тумба Марциана” стил.
Талантливите младежи изпълняват както авторски, така и чужди парчета, със страстен ентусиазъм и любов към музиката. Марто свири на класическа и бас китара, Иво е на акордеона, Любо на клавирите, а нежният глас на тумбата е на младата Тони Марциана. Репертоарът на групата включва български и балкански етно ритми, world music или известни хитове от световната поп и латино музиката, изпълнени в специфичен стил.

Музиката на бенда носи в себе си свобода – свободата да преминаваш културни и географски граници, да се превъплъщаваш в различни социални нива, да усещаш пъстра гама от емоции. Джаз, балканска, латино музика и етнo мотиви от над двайсет страни - музиката на „Тумба Марциана” е едно пътуване през различни емоции и географски ширини.

Младият бенд може да бъде чут най-често на сцената на Вила Марциана в околностите на Девня. Ако все още не сте имали удоволствието да чуете талантливите младежи, не се притеснявайте – групата е планирала още четири свои участия до края на август в изпълнената със зеленина лятна градина на вилата. Предстоящите участия на “Тумба Марциана” ще бъдат на 29 юли, 5 август, 12 август и 26 август. Не звучи ли това като една перфектна вечер – сред идилията на градината, на фона на горящи огньове, ще се потопите в море от ритми, преминаващи от романтичните и класически джаз мелодии до темпераментните, богати на емоции балкански и латино мотиви, от спокойната наслада до страстта на танца…

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7583