Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
01 Август 11, 16:28 / Автор: PR Agency Anettevents
Лятно изкушение – микс от инвестиции и пътешествия
От началото на пролетта вече и България може да се похвали с компания, която предлага на пазара т.нар. инвестиционен продукт „дялова (или споделена) собственост” - иновация в областта на услугите, която позволява на потребителя придобиване на недвижима собственост съчетано с безкрайни възможности за ваканции и почивки по света. Продуктът се предлага за първи път в България, но в световен мащаб се радва на 4,3 милиона почиващи годишно в близо 80 държави, в които системата на дяловата собственост се развива с динамични темпове вече повече от 30 години.
Инвестирайки в дялова собственост (понятието по света е известно като Fractional Ownership), собствениците реално придобиват както част от недвижимо имущество, така и достъп до една от най-големите организации за размяна на почивки във ваканционни имоти в света. Системата се развива изключително динамично в световен мащаб, което е следствие на застоя в пазара на недвижими имоти и намалените доходи на по-голямата част от потребителите на туристически услуги.

В разгара на лятото MOi Клуб предлага на своите потенциални членове изгодни условия за включване в системата на споделената собственост. Лятната промоция на компанията е начин тези, които искат да пробват какво е дялова собсвеност, да го направят срещу инвестиционни разходи по-малки от месечните разходи за транспорт до работното място само на един човек от семейството. Бъдещите собственици, които изберат да инвестират в предложения комплекс „Морски Рай” край бялата лагуна до Балчик, ще могат да пътуват по целия свят всяка година, колкото пъти пожелаят, като настаняването за цялото семейство за една седмица ще им струва само една минимална заплата.

Системата за размяна на ваканции достига до всички континенти и предлага неограничени възможности на нейните членове за класически и екзотични пътешествия и ваканции.

Миксът от инвестиции и пътувания е особено примамлив не само за отделните индивидуални членове. Ползите от въвеждането на новата услуга и новите принципи за покупка на имот, са свързани с раздвижване на имотния пазар, както и с възможността за развитие на туристическите услуги и българския туристически пазар. Посредством влизането в международните системи за размяна, MOi Klub ще допринесе и за реклама на туризма в България пред потенциални туристи от близо 80 държави от целия свят.

Повече за Fractional Ownership (споделена/дялова собственост):
Мрежата от компании за размяна по света (в която членуват само и единствено собственици на дялова собственост в недвижимо имущество), съществува в повече от 76 страни, в които са включени над 7000 курорта (вилни селища), както и много индивидуални имоти, за които няма точна статистика.

През изминалите 2 години на този принцип в световен мащаб за почивали около 4,3 милиона туристи.

В световен мащаб, индустрията се оценява на $ 18 милиарда.
В системата на Fractional Ownership (дялова собственост) освен неизброим брой курорти, вилни селища и частни имоти, участват и едни то най-големите международни ваканционни брандове като Wyndham Vacation Ownership, Marriott Vacation Club, Hilton Grand Vacation Club, Disney Vacation Club и др.

Според проучване направено от консултантската фирма в областта на дяловата собственост и недвижимите имоти – North Course (САЩ), www.northcourse.com, броят на курортите в Европа се е увеличил с близо 900 в периода от 2008 до 2010 г. Проучването представя сериозни доказателства, че дяловата собсвеност се търси въпреки кризата и се очаква, че ще има значителен ръст на пазара и през следващите години. 46% от участвалите в допитването домакинства в Европа заявяват, че биха желали да инвестират в дялова собственост, 49% твърдят, че техният модел на пътуване няма да се промени в близко бъдеще, 35% смятат, че една от най-важните причини да им харесва идеята е, че споделят задължения по поддръжка и данъци, 28% отчитат финансовата си възможност за достъп до по-скъпи имоти, които иначе не биха могли да си позволят.

На българския пазар като компания с правомощия за включване в системата на дяловата собственост оперира само и единствено MOi Klub (www.moiklub.com).

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5919