Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
02 Август 11, 20:16 / Автор: AMI Communications
HP представя ново портфолио от бизнес мобилни компютри базирани на процесорите AMD
02.08.11 г. – НР разшири своето портфолио от бизнес мобилни компютри с два нови модела, които използват последната технология на AMD VISION. Чрез процесорите на AMD новите предложения от НР предлагат изключителна производителност на достъпна цена.
02.08.11 г. – НР разшири своето портфолио от бизнес мобилни компютри с два нови модела, които използват последната технология на AMD VISION. Чрез процесорите на AMD новите предложения от НР предлагат изключителна производителност на достъпна цена.

Мобилните компютри са снабдени с процесорите от A-серията APU на AMD и са подходящи решения на бизнес потребителите, без значение от размера на организацията.

- HP ProBook 6465b използва технологията AMD VISION Pro, чрез която предлага по-добра защита на информацията и производителност. Моделът има и атрактивен външен вид с цвят на волфрам и е с алуминиева рамка на дисплея. Освен това корпусът му е произведен по технологията HP DuraFinish. Тя го прави значително по-устойчив на всекидневна употреба и непрекъснатото му пренасяне от едно място на друго.

- HP ProBook 4535s комбинира надежден алуминиев корпус в метално сиво с тъчпад, който разпознава жестове и вградена HD видео камера.(1)

„НР иска да предостави широк избор на клиентите, когато те решат да си купят ноутбук. Като световен лидер при продажбите на мобилни компютри, НР продължава да разработва надеждни и достъпни мобилни компютри с иновативен дизайн, които са подходящи както за мобилните потребителите, така и за служителите от големите предприятия“, каза Шарл Снайман, вицепрезидент и генерален директор HP „Персонални системи” (PSG) за региона на ЕМЕА.

По отношение на дизайна HP ProBook 6465b и 4535s следват философията „FORGE“, която НР налага при проектирането на своите бизнес мобилни компютри.

Решения на AMD за по-добра стойност и производителност в дългосрочен план
Новите мобилни компютри се предлагат с чипове APU от A-серията на AMD. Те са проектирани, за да увеличат скоростта на работа на устройството и да подобряват визуалната производителност, като в същото време увеличават живота на батерията.(2)

Бизнес продуктивността е значително подобрена с технологията AMD VISION Pro и графичната карта AMD Radeon™ Dual Graphics при ProBook 4535s, както и с графичната карта със споделена памет на ProBook 6465b. Тези характеристики позволяват извършането на няколко дейности едновременно, като провеждане на видео конференция, сърфиране в интернет и работа с тежки приложения за обработка на видео и изображения.

Освен това още една технология - AMD Turbo Core балансира производителността с живота на батерията, за по-добра работа с устройството като цяло. В същото време AMD AllDay Power, позволява значително по-дълъг живот на батерията, като автоматично изключва всички компоненти, които не се използват в дадения момент.(5)

Цени и наличности(3)
- HP ProBook 6465b започва да се предлага на българския пазар от месец август на цени от 1299 лева с ДДС.
- HP ProBook 4535s започва да се предлага на българския пазар от месец август на цени от 999 лева с ДДС.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персонални компютри, софтуер, услуги и IT инфраструктури, обединени от облака и свързаността, което създава безпроблемно и сигурно преживяване в днешния свързан свят. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) AMD Radeon™ Dual Graphics се нуждае от А серии AMD APU плюс AMD Radeon™ с дискретна графика за увеличена производителна мощ и по-дълъг живот на батерията.
(2) Вижте MobileMark07 теста на батериите www.bapco.com /products/mobilemark2007.
(3) Препоръчителни крайно клиентски цени. Реалните цени могат да варират.

За Контакти:


Мартин Маев, AMI Communications за HP PSG,
т: 02 989 51 15, м: 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник: AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5587