Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
04 Август 11, 22:21 / Автор: PR Agency Anettevents
Най-добрите български предприятия бяха удостоени с награда в конкурс "Русская звезда"
На 29-ти юли приключи конкурс "Русская Звезда" 2011 (www.rus-star.info) - обществена инициатива на рускоезичните собственици на имоти в България. Конкурсът се стреми да даде позитивна насока и допълнителен тласък в развитието на българо-руските делови контакти и културни взаимоотношения, да съчетае очакванията по отношение на пазара на стоки и услуги от страна на руските клиенти, почиващи и живущи в страната, с тези на българските компании, предоставящи стоки и услуги в редица сфери на икономиката.
На заключителната тържествена церемония на конкурса бяха удостоени с награди и сертификати 20 български предприятия от цялата страна. Резултатът – една наистина красива гала вечер в хотел "Приморец", по време на която се проведе церемонията с награждаване на победителите в 17 категории.

Официалните гости на гала вечерта споделиха пред медиите своите очаквания за конкурса като ежегодно събитие:

Областният управител за Бургаска област, г-н Гребенаров, поздрави журито и организаторите с "поставяне на началото на една дълга история на конкурса".

Максим Альошин, Вице-консул в генералното консулство на Руската Федерация у нас, прогнозира повече участници догодина и прикани публиката да аплодира събитието с "На добър час!"

Почетният консул на РФ в Бургас, г-н Фотев, заяви: "Подобни събития създават допълнителни възможности за развитие на взаимноизгодното сътрудничество между българския и руския бизнес."

Най-аплодирано бе словото на г-н Рагин, председател на БХРА, който припомни културно-историческата нишка, свързваща българи и руси: "Позволете ми от името на българския туристически бизнес да се обърнем към нашите руски гости със словата – Здравствуйте, братушки! – топли думи, изказани от нашите деди преди стотици години, смисълът на които знаем всички. Туристическият бизнес гледа с широко отворени очи към руския пазар. Руския турист е обявен за турист номер 1, със своята душа, сърце, а също и с платежноспособността си."

На церемонията по награждаването присъстваха и членовете на журито, в чйито състав бяха включени руски и български бизнесмени и дейци на науката и културата, с председател – народната артистка на Русия, Лидиея Федосеева-Шукшина. Между официалните гости на вечерта бе и Лариса Голубкина, известна актриса на руското кино и театър.

Конкурсът се проведе за първи път тази година. Основна цел на организаторите – Асоциацията на рускоезичните собственици на недвижими имоти в България "Альоша" и издаваното на руски информационно-развлекателно списание "The Sea", е да се обедини и изтъкне опита на най-добрите български предприятия за стоки и услуги, ориентирани към пазара на руско-говорящите клиенти у нас.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1464