Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
11 Август 11, 23:56 / Автор: Проджекта
Над 1000 души ще участват в семинара на Робин Шарма
Над 1000 души очакват организаторите на семинара на Робин Шарма в България (www.robinsharma.bg), който ще се проведе на 21.09.2011 в София. Робин Шарма е един от най-уважаваните експерти по лидерство в света и автор на 11 международни бестселъра по лидерство, включително „Монахът, който продаде своето Ферари” и международния бизнес бестселър № 1 „Лидерът, който нямаше титла”. Сред неговите клиенти са фирми от Fortune 500 като Microsoft, Nike, General Electric, FedEx и NASA.
В своя богат на съдържание и вдъхновяващ семинар, Робин Шарма ще научи участниците на страхотните стратегии, които най-добрите мениджъри и служители в най-добрите компании в света използват, за да постигнат успех във времена на дълбоки преобразувания и промени.

Интересът към събитието е изключително голям, като VIP местата са почти изчерпани, но все още има ограничен брой стандартни покани. Организаторите са се постарали да осигурят изключително достъпни цени за семинара, които са дори два пъти по-ниски от цените за семинарите на Робин Шарма в съседни страни като Румъния и Сърбия.

Семинарът се организира от Проджекта (www.projecta.bg) с подкрепата на Банка Пиреос – ексклузивен спонсор и с помощта на широка партньорска мрежа, включваща Ad Spot, Алвена, БАУРЧР, BGMaps, Business Week, Comfort.bg, Dariknews, Econ.bg, Emmis България, Events.bg, Expert.bg, Една седмица в София, Импрес, Инвестор.БГ, Интерпред, Insmarket, Jobs.bg, J-Point, Mail.bg, Метрореклама, NEG, Нетинфо, NovaVizia, ORM.BG, Red Devil Catering и Website.bg.

За повече информация посетете сайта събитието www.robinsharma.bg или се свържете с Проджекта на тел. 02/ 9831094 или на info@projecta.bg.

Снимки на Робин Шарма за медиите: http://www.robinsharma.com/about-robin/newsmedia/media-images

За Контакти:

Проджекта ООД, 02/9831094

Източник: www.robinsharma.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.19