Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Хотели и пътуване

Вземи в gLOG
15 Август 11, 23:57 / Автор: PR Agency Anettevents
Световна хотелска верига ще управлява още един хотел на Българското Черноморие
Преди седмица Melia Hotels International подписа договор за управление на нов хотел на Българското Черноморие. През следващата година четиризвездният Марина Палас в Несебър ще бъде ребрандиран и ще отвори врати като Сол Марина Палас, прилагайки изискванията на бранда по отношение на качество на предлаганите услуги, обслужване и корпоративна политика.
Засега в страната веригата управлява само ваканционни хотели, но има дългогодишен опит и в управлението на бизнес и градски имоти в Европа, Латинска Америка и Карибския басейн. Melia Hotels International е най-голямата хотелска верига в Испания и трета по брой хотели в Европа, като в момента с нейните марки функционират над 350 хотела.

Антония Писленска, мениджър маркетинг и продажби сподели, че политиката на глобално ниво на компанията е да се търсят хотели, които да бъдат управлявани, а не задължително придобивани. Българското представителство на веригата има мандат за управление на нови хотели на Балканите и в частност - в България, и договорът с Марина Палас е поредната добра възможност да приложат глобалния си опит на местно ниво.

Изборът на хотела е резултат от задълбочено проучване на неговите характеристики, качество на обслужването и отзиви на гостите. От ръководството заявиха също, че не смятат да спират да се развиват в България, стига предлаганите проекти да отговарят на критериите на веригата и да имат потенциал за развитие.

Мая Цанкова - HR Директор на компанията в България споделя плановете, относно управлението на човешките ресурси в Сол Марина Палас:

„Първата ни задача е да „построим” правилната организационна структура на хотела, и да адаптираме настоящата към изискванията и стандартите на веригата. Служителите от всички ключови позиции ще преминат обучение по корпоративни стандарти на Мелиа Хотелс Интернешънъл, и в частност - на марката „Сол”. Имаме намерение да запазим хората, които в момента работят там, но това е двупосочен процес и зависи и от тяхното желание, и умение да се адаптират. Ако продажбите вървят според очакванията ни, вероятно ще се наложи да разкрием нови работни места. Имаме амбиция да направим хотела целогодишен и това би било чудесно както за веригата, така и за служителите, които ще имат постоянна работа.”

Г- жа Писленска добавя, че Несебър отново е предпочетената локация, най-вече защото вече няколко години техният екип успешно управляват друг комплекс с почти 1000 стаи и тази дестинация е доказала своя потенциал. Марина Палас е много различен тип хотел от този, който вече управляват в Несебър и е подходящ за друг тип клиенти, но от мениджърския състав са сигурни, че въпреки различията в продуктите, успехът няма да закъснее.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4716