Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Туризъм

Вземи в gLOG
16 Август 11, 05:59 / Автор: PR Agency Anettevents
Почивката в чужбина – достъпна за все повече българи
Въпреки кризата, българите не са се отказали да почиват и то в чужбина. През първото полугодие на 2011 г. над половин милион българи са заминали на ваканция извън страната, което е с 44% повече спрямо същия период на предходната година. Все повече расте броят на хората, които сами организират почивките си. И нормално – стотици българи бяха „ужилени” от фалшиви туроператори, които примамват с евтини и атрактивни оферти клиентите си, след което прибират парите на хората и изчезват.
Непрестанната несигурност на пазарите породена от икономическата криза е един от другите фактори да се появи и нова алтернатива за пътуване по целия свят чрез еднократна инвестиция в дялова собственост (или т.нар. fractional ownership). Всъщност тази формула изобщо не е нова – тя е отдавна позната по света, но от скоро се предлага за първи път на българския пазар от Мой Клуб. Дяловата инвестиция във ваканционен имот става достъпна за все повече хора, защото им дава право да закупят толкова, колкото могат да ползват. Така те се превръщат от една страна в собственици на имот и споделят отговорността и разходите по имота с други съсобственици, а едновременно с това получават право на достъп до организациите за размяна на ваканции по целия свят.

Минимална инвестиция – максимални ползи, това е новата успешна формула.

Преди броени дни Мой Клуб получи правото на изключителен представител за страните от Източна Европа на една от най-големите световни компании за обмен - Dial an Exchange. Чрез Мой Клуб българските имоти ще станат част от картата на тази организация, в която са вписани над 3000 ваканционни курорта с над 300 000 имота, в повече от 70 държави по света.

Dial an Exchange е световна компания за обмен на ваканционни седмици с офиси в Австралия, Нова Зеландия, Южна Африка, Китай, Индия, Тайланд, Обединеното кралство и Съединените щати. Създадена е през 1997 година като алтернатива на „двете големи” RCI и Interval International с основно мото – по-евтин, по-лесен и по-достъпен начин за размяна. Членовете й могат да разменят полагащите им се седмици, независимо в коя част на света е имотът, от който имат дял и какъв е размерът му, при това без членска такса и без никакви допълнителни такси. За DAE най-важният е клиентът. Като потвърждение за това е и наградата на Американската Асоциация на Инвеститорите „Най добра грижа за клиентите”.

Още по-добрата новина за решилите да инвестират в дялова собственост във ваканционен имот е, че вече една от най-големите застрахователни компании в света – Лойдс - предлага анюитетна застраховка (всички спестовни живото застраховки са на този принцип, бел. ред.) на първоначалната инвестиция във ваканционен имот за 25 години, независимо дали през това време имотът е продаден. Застраховката е фиксирана към инвеститора, а не към имота. Не може да се прехвърля на трето лице освен в случай на смърт, когато се наследява. В края на 25-тата година се изплаща пълната сума на застрахования. Така инвестицията във ваканционен имот е не само изгодна, но и напълно защитена.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1139