Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
16 Август 11, 20:50 / Автор: HP
HP разширява своето портфолио от Windows базирани тънки клиенти с новия HP t5570e
Решението позволява на потребителите да улеснят управлението и интеграцията на клиентите за виртуализация с десктоп платформа, създадена с мисъл за околната среда.
София, 16.08.2011 – HP представи новия тънък клиент t5570e от водещото си в индустрията портфолио от тънки клиенти, базирани на Windows.(1) Решението позволява на потребителите да улеснят управлението и интеграцията на клиентите за виртуализация с десктоп платформа, създадена с мисъл за околната среда.

С предварително инсталирана операционна система Microsoft Windows Embedded Standard 7 – последната версия на операционна система Windows Embedded, тънкият клиент HP t5570e поддържа вътрешни приложения и водещи софтуерни решения за десктоп виртуализация като Citrix ICA 12.0, Microsoft RDP 7.1 с Remote FX и VMware View 4.5. Продуктът също така включва уеб браузър, чрез който се постига по-пълно и богато усещане, близко до това на стандартен компютър, при работата с различни виртуални десктоп и базирани на облака среди. Опцията за безжична мрежа (Wi-Fi) от корпоративен клас, стандартната поддръжка на два дигитални монитора едновременно и шестте USB порта осигуряват широк набор от начини за връзка с други устройства и напълно функционално работно място за крайния потребител.

Решението t5570e е част от първата серия тънки клиенти, получили златния сертификат на EPEAT и одобрени по програмата ENERGY STAR. При неговата направата също така не са използвани съединения с бром и поливинилхлорид (BFR/PVC-free) (2) и компонентите на корпуса му са създадени от 30% рециклирана пластмаса.

Идеален, за да посрещне нуждите, свързани със сигурност и отговаряне на корпоративните стандарти на компаниите от финансовия сектор и правителствените организации, HP t5570e разполага с Enhanced Write Filter, който предпазва информацията от изтриване, отделно USB отделение, което се намира под специален панел и опционални карти памет Smart Cards за по-високо ниво на защита. Продуктът също така може да бъде лесно управляван и интегриран от разстояние чрез HP Device Manager. По този начин значително се повишава продуктивността и мобилността на бизнес потребителите.

“Добавянето на тънкия клиент HP t5570e към портфолиото на HP от решения и услуги за преминаването от десктоп към виртуални центрове за данни прави работата от отдалечените десктоп среди по-достъпна и пълноценна. С лесни за управление инструменти и енергийно ефективен дизайн, тънките клиенти на HP могат да помогнат на потребителите да работят в сигурна и надеждна „тънка” компютинг среда, която ще доведе до повишаване на продуктивността и приходите на компанията,” каза Коби Елбаз, директор „Клиентски решения и работни станции”, „Персонални системи” (PSG) за региона на EMEA в HP.

Тънките клиенти на НР, които са базирани на Windows са лидер на пазара от 2007 година насам. Този вид устройства имат повече продажби за този период, отколкото следващите пет конкурента взети заедно. Повече информация за тънкия клиент HP t5570e можете да намерите на: visit www.hp.com/go/thincomputing.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персонални компютри, софтуер, услуги и IT инфраструктури, обединени от облака и свързаността, което създава безпроблемно и сигурно преживяване в днешния свързан свят. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) „Q111 Enterprise Client Device Tracker,” IDC, май 2011.
(2) Тънките клиенти HP t5570e не включват съединения с бром и поливинилхлорид (BFR/PVC-free). Това отговаря на променящите се критерии за BFR/PVC-free, както са определени от взетата позиция от iNEMI относно „Definition of Low-Halogen Electronics (BFR/CFR/PVC-Free)“. Частите от пластмаса съдържат <1,000 ppm (0.1% ) бром и <1,000 ppm (0.1%) хлор (ако хлорът е от CFRs или PVC или PVC полимери). Всички платки (PCB) и субстрати ламинати имат общо съдържание на бром и поливинилхлорид <1,500 ppm (0.15%) с максимално количество на хлор от 900 ppm (0.09%) и максимално количество бром 900 ppm (0.09%). Допълнително закупените части могат и да не са BFR/PVC-free. Захранването, захранващия кабел, мишката, клавиатурата и адаптерът от DVI към VGA съдържат съединения с бром и поливинилхлорид.

Източник:
HP

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4246