Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
17 Август 11, 19:54 / Автор: PR Agency Anettevents
Джакпот от почти 16 милиона лева се „върти” в интернет
Изледванията сочат, че колкото по-беден е един народ, толкова по-голяма склонност към суеверия проявява. Никога не отваряме чадър на закрито, не оставяме чантата си на земята от страх да не би случайно да загубим и двата лева търкалящи се из портмонето ни.
Същата е ситуацията, когато говорим за игри на късмета. Красноречив пример за това е Албания, чиито ръст на оборота от хазартна индустрия през 2009 г. е от над 30%. Сериозно увеличение, имайки предвид, че говорим за една от най-бедните страни в Европа.

А и как можем да виним хората в прекомерно разчитане на късмета, когато на подобен тип игри в днешно време могат да се спечлят суми, които могат да променят коренно живота на всеки от нас , а и дори на нашите близки.За първи път в историята, почти 16 милиона лева достигна джакпотът на слота Мега Богатство в онлайн казиното на световния букмейкър Унибет. Същата тази машинка промени завинаги живота на една 33-годишна холандка преди малко повече от година, когато тя спечели 8,5 милиона лева след залог от само 3 лева. Запитана какво смята да прави с парите, тя отговорно заяви:

„ Мисля да направя родителите си много щастливи, но не смятам коренно да променям начина си на живот. Няма да правя луди неща, просто ще имам повече пари в сметката си.“.

Естествено, всички говорят така преди сметката им да набъбне със сума, която им позволява да напуснат работа без предизвестие. По-голямото предизвикателство обаче не свършва с това да спечелите 16 милиона , а да не се превърнете в господин за един ден. Статистиката показва, че късметлиите бързо профукват парите и до година се озовават в същата бедност, както и преди.

Все пак по-добре да си беден след като си изхарчил 16 милиона, вместо да си беден, от както се помниш. Затова отделете последната монета от портмомнето си и си подарете адреналина да помечтаете за по-добър живот.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1531