Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
17 Август 11, 22:56 / Автор: Symmetric Communication
За втора поредна година Меркатор получава приз от Европейските награди за бизнес
Меркатор Словения спечели за втора поредна година авторитетната награда Ruban d’Honneur в категорията „Екология и устойчиво развитие” на престижните Европейски награди за бизнес. От 2007 година насам, Европейските награди за бизнес отбелязват върхови постижения, успешни практики и иновации в бизнес средата на Стария континент. В надпреварата през 2011 г. експертното жури от изтъкнати икономисти, учени, бизнесмени, политици и журналисти оцени 220 компании от 30 европейски страни. То разгледа обективно постиженията на участниците и отличи най-добрите във всяка от десетте конкурсни секции. В категорията „Екология и устойчиво развитие” резултатите на успешните компании се оценяват в социален, културологичен и икономически аспект. Особено голямо внимание се отделя на грижата в областта на околната среда, а с ключов приоритет са политиката за управление на персонала и социалната отговорност. Най-добрите компании в тази категория, сред които е и Меркатор Словения, се борят за отличие не само в областта на бизнес постиженията, но и в прилагането на високи стандарти в грижата за околната среда и обществото като цяло. Сред отличените в категорията за тази година са фирми като Ecotricity Group Limited (Великобритания), Iberdrola (Испания), IKEA Retail (Италия). Пълният списък може да бъде разгледан на http://www.businessawardseurope.com/. През септември отличените финалисти ще представят постиженията си пред комитет в Лондон, а победителите ще бъдат наградени на 22 ноември 2011 г. в Барселона.
Меркатор Словения спечели за втора поредна година авторитетната награда Ruban d’Honneur в категорията „Екология и устойчиво развитие” на престижните Европейски награди за бизнес.

От 2007 година насам, Европейските награди за бизнес отбелязват върхови постижения, успешни практики и иновации в бизнес средата на Стария континент. В надпреварата през 2011 г. експертното жури от изтъкнати икономисти, учени, бизнесмени, политици и журналисти оцени 220 компании от 30 европейски страни. То разгледа обективно постиженията на участниците и отличи най-добрите във всяка от десетте конкурсни секции.

В категорията „Екология и устойчиво развитие” резултатите на успешните компании се оценяват в социален, културологичен и икономически аспект. Особено голямо внимание се отделя на грижата в областта на околната среда, а с ключов приоритет са политиката за управление на персонала и социалната отговорност. Най-добрите компании в тази категория, сред които е и Меркатор Словения, се борят за отличие не само в областта на бизнес постиженията, но и в прилагането на високи стандарти в грижата за околната среда и обществото като цяло. Сред отличените в категорията за тази година са фирми като Ecotricity Group Limited (Великобритания), Iberdrola (Испания), IKEA Retail (Италия). Пълният списък може да бъде разгледан на http://www.businessawardseurope.com/.

През септември отличените финалисти ще представят постиженията си пред комитет в Лондон, а победителите ще бъдат наградени на 22 ноември 2011 г. в Барселона.

За Контакти:

Велислава Анастасова, маркетинг мениджър, Меркатор – Б ЕООД, тел. 02/46 00 450
Рая Цветкова, Symmetric Communication, Part of All Channels Group, 0878 610 683, rtzvetkova@symmetric.bg

Източник:
www.roda.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5709