Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

22 Август 11, 12:18 / Автор: Ardency Consulting
МКБ Юнионбанк избра Oracle Siebel CRM
Новото бизнес решение на Oracle съкращава времето за отпускане на заеми и увеличава лоялността на клиентите
София, 22 август 2011 г. – МКБ Юнионбанк внедрява нова система, с която банката с точност ще идентифицира потребностите на всеки отделен клиент. Софтуерът дава възможност за съставяне на индивидуален клиентски профил на база редица характеристики (като пол, доходи, възраст, предишни ползвани продукти и услуги и др.) и ще посочва най-подходящия кредит или депозит за всеки отделен клиент. CRM решението автоматизира и повечето от процесите в банката, което води до намаляване с до 30% на необходимото време за обработката им и до по-бързо обслужване на клиентите и по-бърза обработка на документите им.

„CRM системата ще ни позволи по-добре да идентифицираме нуждите на нашите клиенти и да ги насочваме към най-подходящите за тях продукти и услуги. С помощта й не само допълнително ще подобрим обслужването, но и ще се намали драстично времето, необходимо за отговор по дадена кредитна сделка”, коментира Мария Илиева, главен изпълнителен директор на МКБ Юнионбанк.

„Изборът на Oracle Siebel CRM, направен от MKB Unionbank, е доказателство за изключителния набор от фунционалности, които това портфолио от бизнес решения доставя на финансовата индустрия. Радваме се, че допринасяме за успеха на MKB Unionbank”, каза Клод Коларо – управляващ директор на Оракъл България.

За внедряването на Oracle Siebel CRM в МКБ Юнионбанк клиентът избра фирма ИБИС Системс, която е златен партньор на Oracle. Както сподели Георги Лазаров - изпълнителен директор в ИБИС Системс - фирмата ще се радва да сподели своя и на своите партньори от Германия дългогодишен опит, натрупан сред редица водещи компании в сектора в Западна Европа и на българския пазар. Очакванията на банката са в началото на 2012 новата система вече да работи за клиентите на МКБ Юнионбанк.

За Oracle
Oracle (NASDAQ: ORCL) предлага най-цялостните, отворени и интегрирани решения за бизнес софтуер и хардуерни системи в света. За повече информация посетете: www.oracle.com/bg

Запазени марки
Oracle и Java са регистрирани марки на корпорация Oracle и/или нейните клонове. Други имена могат да бъдат търговски марки на съответните им собственици.


Източник:
www.ardencyconsulting.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1293