Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Интернет

Вземи в gLOG
31 Август 11, 16:59 / Автор: http://bgfacebook.com
Стартира първата по рода си Класация на българските facebook страници
Стартира първата по рода си Класация на българските facebook страници
Броят на българите във Facebook е над 2 млн. или над 60% от домакинствата с компютри (данни от socialbakers.com). Това е най-популярната социална мрежа у нас и за много от нас тя се е превърнала в навик, както сутрешното кафе. Интересът към Facebook е сериозен и поради големите възможности за интернет маркетинг, реклама и изграждане на онлайн репутация. Това е силен мотиватор за всяка фирма и организация, независимо дали е малка, средна или голяма.

Най-популярната и дискутирана напоследък тема е тази за т.нар. "фен страници" във facebook, които служат за презентиране на продукти и услуги и създаване на общности от фенове в социалната мрежа.

До скоро собствениците на facebook страници нямаха възможност да разберат как ги оценява тяхната аудитория във Facebook. Няма и официална статистика колко точно са българските facebook страници и доколко те са активно поддържани и ефективно използвани за реклама, маркетинг и PR на брандовете.

Именно поради тези причини стартира първата по рода си Класация на българските facebook страници. Тя има за цел не само да организира състезание между фен страниците, но и да даде ясна представа на техните собственици как ги оценяват техните фенове. Класацията на българските facebook страници ще се провежда всеки месец. Достатъчно е собствениците на фен страници да се регистрират еднократно и те автоматично ще участват във всяка от месечните надпревари. В началото на всеки месец ще се избира победител на база на оценката на публиката по четирите ключови фактора за успеха на една фен страница: съдържание на страницата, активност на аудиторията, facebook приложения и функционалности, дизайн и визия. Всеки от тези четири фактора има
различна тежест в образуването на крайната оценка за участниците - съдържанието и активността на феновете, например, носят повече точки от дизайна и визията.

В края на всеки месец, facebook страницата-победител, която е избрана от вота на феновете, ще бъде рецензирана и оценена от експертно жури, в което са най-известните експерти в дигиталните реклама, маркетинг и PR (вижте състава на журито тук - http://apps.facebook.com/bgpages/juri.php) Седмица преди началото на септември бе стартирано предварителното записване на участниците. Само за една седмица бяха записани над 140 facebook страници на фирми, продукти, услуги, общности, каузи и организации. Записването ще продължи и след 1-ви септември, когато стартира и самото гласуване, а в края на месеца ще бъде известен и първият месечен победител.

Ако се гордеете със своята фен страница и искате да разберете доколко тя е конкурентноспособна и ефективна във Facebook, побързайте и се запишете в Класацията преди да е започнало гласуването. Записването става на адрес http://www.bgfacebook.com

Официална facebook страница на Класацията: http://www.facebook.com/bgpages/

За Контакти: info@bgfacebook.com

Източник: http://bgfacebook.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5423