Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
31 Август 11, 17:03 / Автор: ASK реклама и PR обслужване
Само 3 дни до най-голямото авиошоу на Балканите!
На 3 и 4 септември авиобаза Крумово ще отвори врати за осмия международен авиационен фестивал БИАФ 2011 – „НЕБЕ ЗА ВСИЧКИ”, посветен на 100 години българска авиация. Авиационният фестивал се провежда под патронажа на министър председателя на Р. България г-н Бойко Борисов.
Ще видите емблематични за българската авиация самолети – реплики като: „Албатрос Ф 2”, ДАР – 1, легендарния изтребител от Втората световна война – Messerschmitt 109 и др. Ще разгледате отблизо всички варианти на дългоочаквания бъдещ многоцелеви изтребител за ВВС на България. 

Смелчаците могат да изпитат реалната тръпка като се качат на самолет или хеликоптер. Ветераните ще могат отново да видят машините, на които са летели и своите съвипускници, и колеги.

В шоуто ще вземат участие и най-модерните военни изтребители – SAAB Gripen, F-16, Eurofighter 2000 и уникалният МиГ -29М ОВТ (с обратна векторна тяга на двигателите).

На събитието ще видите и павилионите на водещи световни производители на авиационна техника и ще имате шансът да се качите на симулатор на изтребител.

Адреналинът ви, ще покачи уникалното за страната ни състезание! Болид от Формула 2 ще се опита да надбяга супермодерния изтребител МиГ-29.
Зад волана на автомобила ще седне Пламен Кралев - един от най-успешните ни автомобилни пилоти. Според специалисти ще е много трудно да се предвиди резултатът от надпреварата. Изтребителят достига скорост от 250 км/ч за малко над 500 м. Самолетът обаче не е проектиран за състезания на земята, неговата сила е във въздуха.

Организаторите препоръчват поради големият интерес, с цел избягване на задръствания, да използвате осигурения безплатен, двупосочен автобусен превоз от „Хебрус бус”, който тръгва на всеки 15 минути от хотел „Тримонциум” или електричката. За тези от вас, които все пак ще дойдат с личните си автомобили има обособени парко-места. И докато вие се наслаждавате на зрелищните демонстрации, можете спокойно да оставите децата си в обособен за тях детски кът. За ваше улеснение и по-бърз достъп до събитието е препоръчително да закупите он-лайн билет от
http://www.ticketpro.bg/jnp/exhibitions/702208--100-.html.

По време на фестивала ще станете свидетели на невероятната комбинация от зрелищни въздушни демонстрации, наземна експозиция, презентации, срещи и други събития, обединени от авиационната идея. Именно тук е мястото, където всеки, независимо от своята професия или интереси, може да се докосне до магията на полета, съвършенството на авиационната техника и обаянието на хората свързани от любовта към авиацията.
За повече информация и пълна програма на авиошоуто посетете:
http://100.airshow-bg.com/

Станете част от тържеството!
ДА ПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО!

За Контакти:

Красимира Краева
0888 563 733
ASK реклама и PR обслужване

Източник:
http://100.airshow-bg.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4779