Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
01 Септември 11, 17:14 / Автор: www.reallife.bg
Риалити от нов тип стартира за пръв път в България
На 1-ви септември стартира уникален за България проект – уеб риалити, в което публиката дърпа конците. За разлика от досега познатите телевизионни формати, RealLife.bg обещава забавление, което взима най-доброто от двете водещи медии: видео излъчването от телевизията и интерактивността от интернет.
На 1-ви септември стартира уникален за България проект – уеб риалити, в което публиката дърпа конците.

За разлика от досега познатите телевизионни формати, RealLife.bg обещава забавление, което взима най-доброто от двете водещи медии: видео излъчването от телевизията и интерактивността от интернет.

В рамките на един месец участникът изпълнява желанията на публиката чрез видео филмиране на действията си. Според регламента на сайта www.reallife.bg всеки ден се поставя въпрос с няколко възможни варианта на отговор. Потребителите имат право да гласуват, давайки по един глас за избрана от тях опция и участникът е длъжен да изпълни това желание, което е събрало най-много гласове.

Първият участник е певицата Джина Стоева, която освен изявите си на сцена има интересни екстремни хобита. След нея в RealLife.bg може да участва всеки, като отново публиката гласува за един от избраните чрез кастинг кандидати.

За Контакти:

contact@reallife.bg
+359 2 9712214

Източник:
www.reallife.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.9547