Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
02 Септември 11, 22:30 / Автор: LG
LG добави още стил и класа към серията смартфони Optimus с представянето на изискания LG Optimus Black (White Edition)
Месец след българската премиера на LG Optimus Black P970 моделът вече се предлага в актуалния бял цвят, който успешно се наложи като световна тенденция при мобилните телефони.
София, 02.09.11 г. Месец след българската премиера на LG Optimus Black P970 моделът вече се предлага в актуалния бял цвят, който успешно се наложи като световна тенденция при мобилните телефони. Поради умелото съчетание на изискан дизайн и впечатляващи технически параметри, стилният бял LG Optimus Black (White Edition) привлече интереса на потребителите още месец преди да навлезе на нашия пазар.

Предлагането на LG Optimus Black (White Edition) в нов цвят е резултат от желанието на LG да осигури на клиентите си иновативни решения, които са не само практични и функционални, но и отговарят на високите потребителски изисквания по отношение на визията на продуктите. Елегантната форма на модела отлично се съчетава с изискания бял цвят (piano white), като по този начин смартфонът се превръща в изключително стилен аксесоар, подходящ както за мъже, така и за жени.

Освен с актуален цвят и впечатляващи характеристики, LG Optimus Black (White Edition) се отличава и като едно от най-тънките и леки мобилни устройства на пазара - със завидна дебелина от 9,2 мм и тегло само 109 грама. LG Optimus Black (White Edition) също така предлага функционалност в съчетание с възможности за истинско забавление, като позволява лесен достъп до приложения, онлайн и мултимедийно съдържание. Сърфирането в интернет, гледането на видео клипове и работата с имейли и други документи е в пъти по-приятно с революционния 4-инчов Nova дисплей, който осигурява оптимална наситеност на изображенията и четимост на текста, дори при пряка слънчева светлина.

Технологичните предимства на Optimus Black (White Edition) не спират до тук. Смартфонът разполага с 2 MP предна камера за видеоразговори и Wi-Fi Direct технология за директен, бърз и висококачествен трансфер на данни между мултимедийни устройства. Освен това допълнителният интерфейс Gesture UI на смартфона позволява приемане на обаждания, включване на камерата или пускане на музика с подаване на интуитивни команди чрез вдигане, разтърсване или накланянето на телефона.

Моделът вече е наличен в търговската мрежа на Handy.

# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят.

За повече информация:
www.lg.com

Източник:
LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0866