Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
03 Септември 11, 14:24 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
The Pop Project на музиканта Васил Петров ще огласи Амфитеатър Аполония днес
Мария Илиева направи снощи запомнящ се дует с Владимир Ампов – Графа, а в Джаз-клуб ОББ импровизираха пианистът Пол Хефнер и певицата Тара Нова
Носителят на наградата Аполон Таксофорос 2011 Васил Петров ще представи тази вечер своя музикален проект The Pop Project на главната сцена на Аполония 2011. Малко по-късно в Джаз-клуб ОББ ще се проведе и концерт на звездния квартет - тромпетистът Александър Владигеров, пианистът Константин Владигеров, басистът Хуан Гарсия (Колумбия) и барабанистът Стоян Янкулов – Стунджи.

Вчерашната вечер ще бъде запомнена с великолепния концерт на Мария Илиева и музикантите от Зона Ц. Веселото настроение избухна когато на сцената до Мария Илиева се появи и Владимир Ампов – Графа. Двамата успяха да накарат любителите на популярната музика да танцуват и пеят заедно с тях. В Джаз-клуб ОББ по-късно същата вечер музицираха пианистът, композитор и продуцент Пол Хефнер и певицата Тара Нова, заедно с басистът Борис Таслев, барабанистът Митко Димитров и пианистката Елица Харбова (Италия).

Днес на Аполония 2011 ще се състоят премиерите на българския филм „Аве“, с режисьор Константин Божанов, и на театралната постановка на Театър на маса „Едуард Олби. Временно тук“.

ОББ – в подкрепа на културата и изкуството

ОББ е Спонсор на Аполония от средата на 90-те години. От 2001 година джаз програмата на фестивала протича под името „Джаз-клуб ОББ”, в който са проведени над 100 джаз концерта на български и чужди изпълнители. През 2007 година ОББ подари на „Аполония” роял Yamaha на стойност 25 000 лева, с което направи възможно гостуването на изпълнители от най-високо световно ниво.

Повече за подкрепата на ОББ за българската култура и изкуство: http://ubb.bg/bg-BG/Sponsorship/3

Стоян А. Стоянов

Комуникационна агенция PRoWay

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.3144