Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Реклама

Вземи в gLOG
08 Септември 11, 08:48 / Автор: ЕТАРГЕТ
Контекстната реклама достига до все повече онлайн потребители
Мрежата за контекстна реклама в интернет ЕТАРГЕТ увеличи медийното пространство, в което се изобразяват нейните реклами. През последните месеци партньори на платформата станаха още няколко от водещите интернет сайтове у нас.
София, 7 септември 2011 г. ЕТАРГЕТ България - една от най-големите платформи за контекстна реклама в интернет у нас, през последните месеци увеличи значително присъствието си сред българските онлайн потребители.

С мрежата, занимаваща се с реклама от типа pay per click (PPC – реклама на клик; плащане при клик), вече работят водещи български интернет сайтове, сред които Blitz.bg, Mobilebulgaria.com ,Donbalon.eu и Gong.bg. По този начин медийното пространство на ЕТАРГЕТ България нараства с над 52 млн. броя импресии месечно. Екипът на рекламната мрежа преговаря и с други сайтове, присъединяването на които ще добави още около 14 млн. импресии месечно.

"Рекламата за клик на българския пазар е във фаза на развитие. Очакваме, че след като миналата година тя отчете около 65% ръст на годишна база, и тази година стойностите на увеличаване на обемите ще са значителни", коментира Христо Николински, мениджър за България на ЕТАРГЕТ. "Вярваме, че нашата мрежа ще допринесе за този ръст. Международният ни екип от специалисти е амбициран да работи в тази насока и да създава полезни решения за бизнеса и потребителите в България. Доказателство за това е и най-новата ни услуга - интелигентната реклама Retarget, която въведохме в края на месец юли и която е напълно уникална за българския пазар", допълни той.

Към настоящия момент рекламните линкове в платформата ЕТАРГЕТ България.се визуализират в близо 700 български интернет сайтове, сред които Expert.bg, Money.bg, News.bg, Webcafe, Actualno.com, Standartnews.com и много други. Всеки месец рекламите на ЕТАРГЕТ се показват около 810 млн. пъти.

ЕТАРГЕТ България (www.etarget.bg) е част от международната рекламна мрежа ETARGET, която е основана през 2002 г. в Словакия и в момента, освен там и у нас, е представена още в Чехия, Унгария, Румъния, Сърбия, Полша, Хърватия, Австрия. На всички посочени пазари ETARGET е водеща платформа за целева реклама в интернет.

За Контакти:

ПР и комуникации
„ЕТАРГЕТ” ЕООД
e-mail: press@etarget.bg
GSM: +359 877 278 499

Източник:
http://www.etarget.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1103