Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
08 Септември 11, 11:50 / Автор: PRates Agency
10 години TATTOO FEST!!!
Мiss Tattoo, шоу смразяващо кръвта, конкурси, яка музика и много награди, очакват посетителите на 10-тия юбилеен TATTOO FEST на 8ми октомври. Денят, в който 10-тки тату машинки от България и чужбина ще озвучат Party Center 4KM!
Точно след месец, на 8-ми октомври 2011, събота, София за десети пореден път ще бъде омагьосана с мастило. Десетки тату машинки, от България и Европа, ще зажужат от рано сутринта в столичния 4 km Party Center. Започнал като на шега, през 2001-ва, TATTOO FEST бързо набира скорост и интересът към него се увеличава многократно с всяка измината година. „Тази година е емблематечна за фестивала”, споделя организаторът Емо Сапаревски, „Очакванията на участниците и гостите на събитието растат и всеки път ние успяваме да ги изненадаме с нещо ново.”, допълва той и обещава, че по повод юбилейното издание „Ще има много екстремни атракции!”.

Впечатлени, от завидните умения на холивудския актьор Станислав Яневски, освен на екранa и като водещ на TATTOO FEST 2010, организаторите отново са отправили покана към него, която той е приел. „Аз самият съм голям фен на татусите и съм горд, че отново ще имам възможността да водя този престижен фестивал.”, обясни обещаващият актьор.

Смразяващите кръвта и опъващи нервите до краен предел, момчета от "A Sangre Fria Body Art", Мадрид, тази година ще се изявят с 45-минутна шоу програма! Невижданият спектакъл бе представен за пръв път у нас миналата година. Тяхното Бодисъспеншън шоу предизвика фурор сред посетителите, а някои от тях, сред които и крехка дама, се осмелиха да изпитат лично Лудостта, закачайки тялото си на метални куки и политайки високо във въздуха.

Специално за дамите, по време на юбилейното издание ще се проведе конкурсът Мис TATTOO! „Изисква се атрактивна, нестандартна външност, татуировки, пиърсинг, запомняща се прическа и нестандартен цялостен стайлинг.”, изясняват организаторите и призовават „Станете муза на татуистите! Покажете истинската красота, а не клишетата, с които ни облъчват!”. Желаещите да участват могат да се запишат и изпратят снимки на gorgonbg@gbg.bg. И като говорим за красота и татуировки, за пръв път посетителите ще имат възможност да се насладят на готически бели денс!
За улеснение на гостите и избягване на големи опашки на касите, могат да се закупят он-лайн билети от http://www.eventim.bg/bg/bilet?i/tattoo-fest-2011-sofi-parti-?centr-4-ti-km-100922/event.htm?l на цена от 12,00 лева. Седмица преди събитието и на място цената ще бъде 15,00 лв. Ограничен брой билети на цена от 10,00 лв. може да намерите в магазин „Горгон” (www.gorgonbg.org) .

Юбилейният X Tattoo Fest ще започне от ранни зори на 8-ми октомври до първите слънчеви лъчи на 9-ти. Множество конкурси, в това число за Черно-бяла татуировка, Цветна татуировка, Голям проект, Трайбъл татуировка, Реалистична татуировка и Направена на място татуировка ще задържат вниманието на посетителите. А яките

разнообразни бийтове няма да позволяват спад в настроението! Очакваме ви на смразяващотото шоу и незабравяйте да пазите вашите билети, те са шансът ви за големи спонсорски награди!

За Контакти:

Биляна Кънчева
0888 86 80 86
Prates Agency Ltd.

Източник: Prates Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1174