Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
08 Септември 11, 18:52 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Джузепе дел Филипо от UBS ще представи европейските практики в частното банкиране по време на Бизнес форум MySuccess.bg in Finance на 28 септември 2011 г.
Водещата глобална изследователска компания Synovate ще презентира за първи път резултатите от своето проучване Bank Booster за удоволетвореността на клиентите от банковите услуги през първите шест месеца на 2011 година
8.09.2011 г., София. Изискванията на клиентите на корпоративното и частно банкиране в България ще бъдат във фокуса на първия практически финансов форум MySuccess.bg in Finance, който се организира от списание ENTERPRISE на 28 септември в Кемпински Хотел Зографски в София.

Джузепе дел Филипо, изпълнителен директор за Югоизточна Европа на една от водещите международни финансови институции – UBS, ще сподели с участниците във Форума възможностите и перспективите на успешните банкови практики при работа с частни клиенти.

За първи път пред българска публика ще бъдат оповестени резултатите от проучването Bank Booster на Synovate България за нагласите на клиентите към банките в България, банковите услуги и продукти. Изследването е проведено от януари до юни 2011 г. и изследва мнението на 1000 човека на възраст 15-69 г. от цялата страна за познаваемостта на финансовите институции, ползваемостта на техните продукти, клиентските предпочитания и лоялност и други. Изследването на Synovate ще покаже и какви са нагласите и очакванията на банковите клиенти за последващия период от 12 месеца, след като те са анкетирани.

Участници в MySuccess.bg in Finance са водещи банкери, мениджъри и предприемачи в търсене на успешните бизнес практики в частното и корпоративно баркиране. Презентациите по време на събитието ще очертаят и тенденциите във финансовия сектор на България, Европа и света.

Участниците във Форума ще се запознаят лично с мнението на Левон Хампарцумян, Главен Изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, Виолина Маринова, Главен Изпълнителен директор на Банка ДСК, Стоян Боев, Управител на ICB-Интерконсулт България, Любомир Цеков, Изпълнителен директор, Борика-Банксервиз АД, д-р Явор Янкулов, Бизнес консултант, Жанет Найденова, Guerilla Marketing Coach, JNN Consult, и др. Поканени да споделят своя успешен опит са и представители на Citi Bank, BNP Paribas и Schollerbank.

По време на MySuccess.bg Networking Cafe в края на Форума, участниците ще обсъдят в неформална обстановка възможностите за партньорства.

По време на MySuccess.bg in Finance ще бъде обявено и създаването на MySuccess.bg Business Club, който ще популяризира идеите и опита на успешните български мениджъри.

MySuccess.bg in Finance се организира с подкрепата на Интерконсулт България и Борика-Банксервиз.

Медийно партньори на събитието са: Jobs.bg, Human Capital, Lex.bg, Dariknews.bg, Телевизия ЕВРОПА, Вестник „Класа“, Списание BUSINESSWEEK, EventBox.bg, Profit.bg, Expert.bg, MoitePari.bg, iNews.bg, BizNews.bg, NewBusiness.bg и др.

Finance.MySuccess.bg

За Бизнес форумите MySuccess.bg

MySuccess.bg са бизнес събития, насочени към споделянето на успешен опит и практики в бизнеса от български мениджъри и чужди експерти. От април 2010 г. досега са проведени над 10 национални и регионални форума в различни сектори на българската икономика. До края на 2011 година предстоят MySuccess.bg in CRM-BI (Системи за управление на взаимоотношенията с клиентите и Business Intelligence) на 20 октомври и MySuccess.bg in Food&Beverages (Храни и Напитки) на 29 ноември.

MySuccess.bg

За инфомация и регистрация:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2138