Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
12 Септември 11, 08:37 / Автор: Wellwer.com
Българи създадоха нова международна социална мрежа
Wellwer е глобална социална мрежа, която свързва потребители, фирми и градове по един различен начин. Ние ви даваме възможността да споделяте неограничено до хората от цял свят.
През Септември 2011г. стартира нова глобална мрежа за споделяне на информация Wellwer.com, която свързва потребители, фирми и градове по един различен начин.

В Wellwer можете да наблюдавате къде какво се случва в момента. Да четете или добавяте интересни новини или статии от вашия сайт, да разглеждате и прикачвате снимки от различни дестинации, да получавате оферти от вашия град, да планирате къде и какво да посетите при следващата си екскурзия, да срещнете нови приятели. Ако сте собственик на бизнес, Wellwer е отлично място да популяризирате своята дейност, да промотирате вашите стоки и услуги, както и да намерите много нови почитатели и потенциални клиенти.

Идеята за Wellwer.com се ражда в края на 2010 година, от Янислав Илиев, студент по Маркетинг в ПУ „Паисий Хилендарски“. В последствие той намира инвеститор, с когото стават партньори. След няколко месеца усилена работа по реализирането на проекта, мрежата е завършена и стартира през Септември 2011 година, като първоначално е достъпна на български и английски език.

Целта на социалната мрежа е да направи споделянето на информация изключително лесно, достъпно и ефективно за всички. Създателите на мрежата желаят в бъдеще да подкрепят различни благотворителни каузи, организации и фондации.
Услугите на мрежата са напълно безплатни.

За Контакти:

Янислав Илиев - създател,
email: yanislav.iliev@wellwer.com
email: info@wellwer.com
телефон: 0883306982

Източник:
http://wellwer.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1268