Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
12 Септември 11, 19:39 / Автор: LG
Тетрадки, купени! Учебници, купени! Смартфон? Kупен! Списъкът с покупки за новата учебна година вече включва и смартфони
Днешните студенти и ученици се нуждаят и от най-различни технологични джаджи, сред които последен модел лаптоп и стилна флаш памет.
София, 12.09.11 - Началото на новата учебна година сега може да е още по-успешно със серията смартфони LG Optimus. Подготовката за първия учебен ден вече не приключва само със съставянето на списък с нови тетрадки и учебници. Днешните студенти и ученици се нуждаят и от най-различни технологични джаджи, сред които последен модел лаптоп и стилна флаш памет. Смартфоните също се превърнаха в задължителен елемент от списъка с покупки за началото на учебния срок.

Серията смартфони LG Optimus привлича вниманието на потребителите, без значение от тяхната възраст и нужди, с модела Optimus 2X и наскоро пуснатите на пазара Optimus Black и Optimus 3D.

Отличникът мисли, действа и учи в 3D
LG Optimus 3D е идеалният помощник на амбициозните студенти. Optimus 3D е първият 3D смартфон в света с tri-dual архитектура (двуядрен, двуканален и двуканална памет), благодарение на която моделът се отличава с изключителна ефективност и неповторима производителност. Телефонът работи чувствително по-бързо и гладко, и предлага отлични възможности за работа с няколко приложения едновременно.

Революционният смартфон на LG позволява на потребителите да заснемат снимки и видео в 3D формат с професионално качество. HDMI изходът е изключително полезен, когато става въпрос за споделяне и гледане на 3D съдържание. С Optimus 3D всеки студент може да направи добро впечатление и да се отличи с оригиналността на своя проект или презентация.

LG Optimus 3D е задължителен елемент от багажа на първокурсника, който ще трябва да се адаптира към студентския начин на живот. Със смартфона той може да прави 3D снимки на своето ново жилище, кафенето, учебната зала и да ги споделя с близките си, за да ги държи в течение на своето всекидневие. Освен това, Optimus 3D разполага с приложение, което позволява директното качване на 3D съдържание в специалния 3D канал в YouTube само с едно докосване. По този начин потребителите могат да споделят 3D съдържание с по-широк кръг от хора, без да са необходими големи трансфери на данни.

Всичко това може би звучи доста сложно, но LG е вложила много усилия, за да направи работата с телефона лесна за студентите от всички специалности (не само за магистрите по „Компютърни системи и технологии“). Смартфонът е снабден с функция за стабилизиране на видеото и алгоритъм, който следи за разстоянието между двете камери и, ако се наложи, извършва необходимите изчисления. Така автоматично се намалява трептенето по време на запис, което превръща заснемането на 3D съдържание в изключително лесно и приятно занимание.

Потребителите могат да конвертират всяко 2D изображение или видео клип в 3D формат, като просто докоснат иконата за конвертиране от 2D към 3D. Те също така могат да настроят дълбочината на 3D ефекта спрямо своите предпочитания или да изключат 3D функцията напълно. Всичко това се извършва с натискането на един-единствен бутон, като така заетите студенти няма да губят излишно време, за да активират 3D режима.

Black за любителите на модата и изискания стил
Усещането, че разполагате с последния модел на нещо е много приятно, още повече, че така привличате вниманието на останалите, когато се върнете в училище. Именно затова истинските фенове на модата и тези, които налагат последните модни тенденции, ще се нуждаят не от друго, а от LG Optimus Black, за да завършат своя стил. LG Optimus Black е перфектният телефон за всяка дама. Той е един от най-тънките (9.2 мм.) и най-леките (109 грама) смартфони на пазара в момента. С Optimus Black вече можете да покажете фигурата си в прилепнали дънки, без обемист телефон да изпъква от джоба ви. Смартфонът перфектно ще се вмести във вашата дамска клъч чанта, заедно с червилото и другите ви аксесоари.

Този смартфон е не само стилен. Той е толкова функционален, колкото и красив. Моделът е снабден с уникалния NOVA дисплей, който осигурява оптимална яркост и отчетливост на изображенията, независимо от наличната светлина. Optimus Black също така щади околната среда, тъй като част от панела му е изработен от еко-магнезий - детайл, който ще се хареса дори най-страстните защитници на природата. Устройството е тънко и красиво, като за изработването му са използвани и специални сплави, които намаляват вредното влияние върху околната среда. Чрез тях LG редуцира отделяното количество водород с 4 кг. за всяка произведена бройка, без това да се отразява на качеството на продукта.

2X доставя двойно по-голяма тръпка за любителите на високи скорости
Истински любител на високите скорости ли сте? LG ви предизвиква да увеличите скоростта си по 2 с LG Optimus 2X - първият двуядрен смартфон в света. Любителите на високите скорости ще могат да се насладят на бързината и производителността на LG Optimus 2X, а геймърите ще оценят подобрените гейминг възможности. Функцията HDMI mirroring добавя допълнителна стойност за потребителите, които ще могат да споделят преживяванията си на по-големи дисплеи, като монитори и телевизори, при това в HD качество.

Благодарение на скоростното и безупречно представяне на Optimus 2X при работата с няколко приложения едновременно, можете да се справяте с домашните задачи изключително бързо и така да имате повече свободно време след училище.

Със серията LG Optimus студентите и учениците от всички възрасти могат да очакват с нетърпение началото на новата учебна година. LG предлага голямо разнообразие от първокласни смартфони, от които учащите се да изберат най-подходящия спрямо техния начин на живот и вкус. Стартът на учебната година със смартфон LG Optimus ще ви даде както тема за разговор със съучениците, така и практичен инструмент за учебния процес.

# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. За повече информация:
www.lg.com

Източник:
LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1392