Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
14 Септември 11, 23:10 / Автор: Microinvest
Microinvest отново изненадва с нов софтуер – Microinvest ТРЗ Pro. Един ден до старта.
Няколко месеца след успешния старт на модерната счетоводна система Microinvest Делта Pro, компанията-разработчик представя софтуер, който съчетава дългогодишен професионален опит с последните технологични постижения. Този път счетоводната система ще бъде незаменим помощник при обработката и контрол на данните за персонала във фирмата. Любопитни факти, за създаването и възможностите на новата система – Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и предстоящия пазарен дебют открива за първи път мениджър-консултантски отдел „Счетоводни системи“ Веселин Чолаков.
- Как се стигна до идеята за проектът Microinvest ТРЗ и ЛС Pro?

Microinvest участва на пазара за софтуер за управление на персонала с Microinvest ТРЗ и ЛС вече повече от 10 години. Едновременно с това, със съвременните технологии и развитието на нормативната система към електронно предоставяне на информация от фирми и физически лица се поставят и нови изисквания към софтуерните системи, които се използват в счетоводната работа. Знаехме, че след старта на Microinvest Делта Pro, потребителите на системата бързо ще се адаптират към лесната работа и възможностите, които им предоставя модерната структура на база от данни. В резултат веднага след дебюта, бяха отправени множество запитвания към проектиращия отдел: „А Microinvest ТРЗ и ЛС Pro?“

Успехът на Microinvest Делта Pro ни показа, че съвместната работа между потребителите, които генерират идеи и добре подготвения екип разработчици трябва да продължи и при проектът Microinvest ТРЗ и ЛС Pro.

- Какво всъщност представлява проектът Microinvest ТРЗ и ЛС Pro?

Всеки потребител, който въвежда данни на персонала във фирмата знае, че оперирането с тях е трудоемък процес, който изисква и специализирани познания по нормативната уредба. Microinvest ТРЗ и ЛС Pro е новаторска система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата – от въвеждане и начисляване, до експортиране и архивиране на индивидуални досиета на работници. Програмата е изградена върху стабилна база на MS SQL Server, което предполага както сигурност и постоянна защита на информацията, така и натоварване с голям обем от данни. При разработването на програмата са спазени всички изисквания на нормативната уредба.

- Има ли приемственост между Microinvest ТРЗ и ЛС и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro?

Microinvest ТРЗ и ЛС Pro се явява наследник на позната програма Microinvest ТРЗ и ЛС. Запазвайки основните функционалности на традиционното решение, новата система ще предлага много допълнителни възможности, благодарение на въведените модерни технологии и новаторска развойна среда.

Както при всички модерни софтуерни програми от PRO-серията на компанията, така и при разработването на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro фокусът е поставен върху клиента. Взети са под внимание всички препоръки, съвети и коментари на реалните потребители. Както в Microinvest Делта Pro, така и тук е предвидена форма за обратна връзка, с която именно потребителите се превръщат в своеобразен съавтор на софтуерното решение.

- Това означава ли, че потребителите, които са работили преди с Microinvest ТРЗ и ЛС, при работата с Microinvest ТРЗ и ЛС Pro ще се справят по-добре от тези, които се сблъскват за първи път със системата?

Както във всички съвременни софтуерни системи, така и в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro е залегнал като основен принцип интуитивността. Програмата изисква минимално въвеждане на данни от страна на оператора, подсказва му пропуските и грешките. За всяко поле се визуализира информация, която може да се проследи във вградения Помощен панел. Поради изброените улеснения, залегнали в работата с Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, нямаме основания да считаме, че едни потребители ще се ползват с предимства пред други.

- Пазарът на счетоводен софтуер у нас е пренаситен, а конкуриращите се фирми се надпреварват в предлагането на проекти и решения. С какво Microinvest ТРЗ и ЛС Pro ще се отличава от конкурентите предложения?

Microinvest ТРЗ и ЛС Pro е напълно различна от всички подобни системи, предлагани на българския пазар до момента. Тя притежава свеж и улеснен интерфейс, с вградени автоматизации, насочващи функции и активна помощ.

Ще се опитам накратко да опиша акцент върху основните функционални възможности и предимства на програмата:

Бърза работа при създаване на голям брой лични картони, без това да натоварва системата;
Пълен набор от бланки и документи, необходими за организация на дейността по завеждане на личния състав;
Изграждане на цялостно и подробно досие на работниците и служителите, въвеждане на няколко назначения в един личен картон, без да се налага повторно нанасяне на лични данни;
Предвидена е иновативна функция за въвеждане на данни в минали периоди, с цел пълнота и завършеност на предоставената информация за работниците;
Изготвяне на всички файлове с данни за експорт към НАП и НОИ;
Изготвяне и запис на файлове за изплащане на заплати и осигуровки по банков път, към повече от 20 търговски банки;
Уникална технология за въвеждане на присъствени дни и отсъствия, болнични и отпуски, чрез персонален календар за всеки един работник;
Преглед на фиш с данни за заплата, преди да бъдат начислени заплатите;
Подробни справки с богати филтри и възможност за индивидуални настройки;
Автоматично генериране на трудоемки и отнемащи време справки като УП-2, УП-3, форма 76, отчети за статистиката и др.
Експорт на всички документи и справки към MS Excel, MS Word, PDF, XML и др.;
Стабилна работа в мрежа и по интернет, което позволява въвеждането на информация в една база от няколко отдалечени работни места едновременно;
Съвместимост с Windows XP/Vista/7 32-bit и 64-bit;

- Използването на такъв тип софтуер и неговото внедряване не изисква ли твърде много ресурси и специални технически познания?

Категорично – не. Microinvest ТРЗ и ЛС Pro е софтуерно решение, което е подходящо за всяка дейност.

Работещите с Microinvest ТРЗ и ЛС Pro не се нуждаят от дълги дни на обучение. Интерфейсът е изключително интуитивен и user-friendly, което позволява на потребителя веднага след инсталирането да се заеме с въвеждането на фирмени данни.

- Кога и как потребители могат да тестват модерния нов софтуер?

Първата официална версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro ще бъде достъпна за крайни потребители на корпоративния сайт на Microinvest на 15.09.2011 г.

За да докажем още веднъж, че ценим мнението на нашите потребители, всеки, който тества продукта и отправя мнения и препоръки, ще може да спечели атрактивни награди!

Нашата крайна цел е разработваните от нас софтуерни решения да се адаптират към потребителите, а не обратното.

- Microinvest ТРЗ и ЛС Pro все още не е на пазара, но въпреки това в момента тече активна кампания за неговото закупуване на промоционална цена от 49EUR за един лиценз. Защо един потребител ще си закупи софтуер, който не познава?

Продуктите на компанията от серията Pro са познати на голям брой клиенти, които вече са си изградили доверие към тях и тяхната работа. Поради огромното желание на потребителите да се възползват от промоцията и за Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, продуктът беше включен в кампанията, която изтича на 30.09.2011г. След тази промоция, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro ще предостави огромни възможности на потребителя на цена от 99 EUR, заплащани еднократно, без скрити такси и задължителни актуализации.

Също така са предвидени пакетни отстъпки и обратно изкупуване с мигриране от Microinvest ТРЗ и ЛС към Microinvest ТРЗ и ЛС Pro.

Отново ще запазим линията на програмните продукти на Microinvest – работа с неограничен брой фирми, без допълнително заплащане.

- Кажете ни обективно две причини, за да си закупим Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и една причина, за да не си го закупим?

Като потребител, лично би ме привлякло изграждането на пълно и цялостно досие на работника, което ще може да бъде достъпно и чрез Internet, както и автоматичното изготвяне на трудоемки справки като УП-2 и УП-3, отчети за статистиката и др., които отнемат много време за ръчно попълване и изчисляване. Не бих си взел програмата, ако имах компютър, закупен преди 2005г., който ще затруднява нейната работа. Но считам, че последното вече се среща твърде рядко…

За Контакти: 

marketing@microinvest.net
0889001280

Източник:
http://www.microinvest.net/info/index.php

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3448