Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
13 Септември 11, 19:33 / Автор: ТехноЛогика
Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси използва най-новата версия на система за управление на взаимоотношенията
От началото на септември Българската асоциация за развитие и управление на човешки ресурси (БАУРЧР) използва софтуер за управление на взаимоотношенията с членовете си (CRM). Софтуерното решение, базирано на последната версия на MS Dynamics CRM 2011, е разработено и внедрено от ТехноЛогика само за 2 месеца.
От началото на септември Българската асоциация за развитие и управление на човешки ресурси (БАУРЧР) използва софтуер за управление на взаимоотношенията с членовете си (CRM). Софтуерното решение, базирано на последната версия на MS Dynamics CRM 2011, е разработено и внедрено от ТехноЛогика само за 2 месеца.

„Първото внедряване в България на версия 2011 на MS Dynamics CRM вече е факт. То беше реализирано за БАУРЧР и съм убеден, че те бързо ще усетят положителния ефект от използването на CRM системата. 

Поздравления за далновидността на Асоциацията и иновативността на ТехноЛогика, която за пореден път доказа, че е надежден партньор, както на Майкрософт, така и на своите клиенти.“, Милен Манчев, Директор Майкрософт Бизнес Решения в Майкрософт България.

Използвайки съвременно технологично решение екипът на БАУРЧР ще може да организира и управлява цялата информация свързана с членовете й (индивидуални и корпоративни), вкл. генериране на проформи чрез специално разработен модул, да осъществява ефективни маркетингови кампании и събития чрез различни канали и да улесни комуникацията си. Напълно разработена и схемата за стимулиране на активността на членовете на Асоциацията, като чрез MS Dynamics CRM ще се генерират детайлни справки за натрупаните и изразходени точки.

„Ние твърдо вярваме, че с внедряването на тази система ще бъдем максимално улеснени в поддържането на голямата база данни от информация, ще подобрим процеса на събираемост на членския внос и ще оптимизираме организацията на работа в офиса. Абсолютно наложително беше автоматизирането на процеса на комуникация с многобройните ни членове.

Все още ми се струва , че ние, двата екипа на БАУРЧР и ТехноЛогика, направихме почти невъзможното – само за по-малко от два месеца тази система беше адаптирана и внедрена. Помогна високата експертност и пълното разбиране и гъвкавост от страна на колегите от ТехноЛогика, които „превеждаха“ сложните за нас ИТ термини и много бързо успяхме да заговорим на един език.“, сподели Геновева Бакърджиева, изпълнителен директор, БАУРЧР.

Системата за управление на членове дава възможност на БАУРЧР да повиши своята ефективност. Организацията ще има пълна и всеобхватна информация за своите членове и партньори, което се постига чрез обединяването на всички данни в обща база и използването на различни показатели за структуриране. Освен това системата пази пълна история на процеса на комуникация с дадена компания или физическо лице, което подпомага взимането на решения и гарантира коректност в общуването с тях. От полза за Асоциацията е и функционалността, която позволява измерването на ефективността на събития и кампании – дефинират се цели и показатели за успех, които се съпоставят с получените резултати.
Внедряването на CRM в БАУРЧР е третото такова в неправителствена организация, наред с множеството проекти в търговски дружества реализирани от ТехноЛогика. Американската търговска камара и Българския форум на бизнеслидерите са другите са другите две организации, които се довериха на българската софтуерна компания.

ТехноЛогика (www.technologica.com) e една от най-големите български софтуерни фирми. Нашият бизнес е да бъдем технологичен партньор на престижни компании и организации, като им помагаме да усвоят и/или да се възползват от нови информационни технологии в свои разработки и проекти. Ние сме изцяло посветени на успешното приключване на всеки проект и осигуряване на възможност клиентът пълноценно да използва внедреното решение. ТехноЛогика е Златен партньор на Oracle и Microsoft.

Българска асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (www.bhrmda.bg) е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на човешките ресурси и да издигне статута на професията. Асоциацията е създадена през м. юли 2000 г. и понастоящем има повече от 700 индивидуални и корпоративни члена.
БАУРЧР е член на Европейската Асоциация за управление на хората (EAPM) и на Световната федерация на асоциациите за управление на човешки хората (WFPMA).

За Контакти:

Меглена Генева,e-mail:mgeneva@technologica.com, тел.02/91 91 2, в.130

Източник:
www.technologica.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6118