Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
17 Септември 11, 10:41 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Световен търговски център ИНТЕРПРЕД София се включи в инициативата PARK(ing) Day
ИНТЕРПРЕД PARK(ing) Day предложи зелено и уютно място на открито на своите гости и наематели на 16 септември, като част от усилията на компанията, насочени към превръщането на София в зелено и чисто място за успешен бизнес.
17.09.2011 г., София. Световен търговски център ИНТЕРПРЕД София се включи в световната инициатива PARK(ing) Day като превърна едно от паркоместата пред входа си в „зелен“ оазис за почивка и отмора на открито. През целия ден гостите на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София и служителите на компаниите, които работят в него, имаха възможността да се потопят сред цветната и спокойна атмосфера на преобразеното „Паркомясто“, както и да проведат своите бизнес срещи там.

PARK(ing) Day се организира в София от фондация „Credo Bonum”, с подкрепата на Столична община. Общо в 180 града по цял свят граждани, артисти, общественици, организации и частният бизнес си партнират в еднодневно преобразяване на определените места за паркиране във временни публични пространства и паркове. За първи път PARK(ing) Day се е провел през 2005 година в Сан Франциско, САЩ.

Участието на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София в PARK(ing) Day е само една от инициативите на компанията за опазване и развитие на градската среда и предлагане на по-добри възможности за бизнес в София. Компанията полага последователни и целенасочени усилия за още по-ефективното използване на енергия, средства за поддръжка и офис консумативи за своята дейност. „Зелените“ инициативи на компанията се подкрепят активно от нейните партньори и наематели.

Компанията успешно работи за стимулиране на използването на екологичен и щадящ природата транспорт. Удобната близост на градското метро позволява на служителите в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София да оставят своите автомобили на неговите паркинги през целия ден и да се придвижват комфортно и бързо с обществения транспорт. На разположение на гостите и наемателите са общо 410 паркоместа, като 240 от тях са на закрито. От началото на 2010 г. дружеството пусна в експлоатация и закупеният паркинг до Метростанция №10.

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е активен партньор и на кампанията на ТОНЕР ДЕПО за разделно събиране на отработени тонер касети, с цел рециклиране. Получените средства се даряват за благотворителна кауза.

За ИНТЕРПРЕД-СТЦ София

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

Сградата на "ИНТЕРПРЕД – Световен Търговски Център София" АД е построена в началото на 80-те години от миналото столетие и e пример за съвременна архитектура в столицата.

Сградата е построена е върху 3 500 кв. м и има 34 000 кв. м разгъната площ, от която под наем се отдават около 12 750 кв. м. офиси. Сградата се състои от две тела от по 10 етажа всяко, с топла връзка между тях. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София разполага с модерен конферентен център със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. Приблизително 104 са компаниите, които имат представителни офиси в ИНТЕРПРЕД, като 80 % от тях са компании с над 10-годишно присъствие в сградата.

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.148