Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
16 Септември 11, 22:14 / Автор: LG
LG още веднъж демонстрира лидерската си позиция в индустрията за домашно забавление с две първи отличия на наградите EISA 2011
LG Electronics беше отличена на наградите на Европейската асоциация за картина и звук (EISA) за 2011 година. Компанията спечели признанието „Европейско 3D решение за домашно кино” за смарт телевизора си 55LW650S CINEMA 3D в комбинация със звуковия панел HLX56S 3D Blu-ray.
София, 16.09.11 г. - LG Electronics беше отличена на наградите на Европейската асоциация за картина и звук (EISA) за 2011 година. Компанията спечели признанието „Европейско 3D решение за домашно кино” за смарт телевизора си 55LW650S CINEMA 3D в комбинация със звуковия панел HLX56S 3D Blu-ray. Присъдено беше и отличието „Европейска 5.1 система за домашно кино” на системата HX966TZ/TZW Smart 3D Blu-ray. Разпределяни от представители на 50 мултимедийни списания от 19 държави в Европа, наградите EISA са сред най-престижните в индустрията за домашно забавление.

„Тези награди още веднъж доказват водещата позиция на LG в сферата на домашното забавление в Европа. Ние предлагаме функции и продукти, специално създадени, за да удовлетворят високите изисквания на европейските потребители,” каза Хавис Куон, президент и изпълнителен директор, LG Home Entertainment Company. „Положихме изключително големи усилия и ресурси при създаването на иновации като CINEMA 3D и 3D звук, така че всяко признание от страна на експерти в индустрията е награда за усилената ни работа.”

Смарт телевизорът 55LW650S CINEMA 3D на LG се предлага с достъпни, удобни и леки очила, които го правят идеален за 3D забавление с по-големи групи хора, семейството и сред приятели. LW650S предлага разрешение на проблема, свързан с липсата на съдържание, което е основен недостатък при традиционните 3D телевизори. Моделът разполага с първокласна функция за конвертиране на съдържание от 2D в 3D формат, благодарение на която потребителите разполагат с изобилие от 3D съдържание. Ясната и ярка 3D картина на телевизора, която беше сертифицирана като 3D картина без трептене от европейските агенции TÜV и Intertek, дава възможност на зрителите да гледат 3D съдържание за по-дълги периоди от време, без това да причинява главоболие и замайване, както е при традиционните 3D телевизори.

55LW650S осигурява по-комфортни условия за гледане на 3D съдържание, благодарение на широкия ъгъл на видимост, който позволява на зрителите да се наслаждават на 3D картина, независимо в каква позиция са застанали спрямо телевизора. И за да направи 3D изживяването дори още по-достъпно, моделът 55LW650S се предлага с 3D Video-on-Demand (видео при поискване) и Smart Share функции, които максимално улесняват споделянето на съдържание между дигитални устройства.

Звуковият панел HLX56S 3D Blu-ray перфектно се съчетава с телевизора 55LW650S, за да гарантира максимално качествено забавление в домашни условия. Това стилно и компактно устройство осигурява първокласно 3D Blu-ray възпроизвеждане, в комбинация с 4.1Ch и 430W мощност за наситен и пленяващ звук. Безжичният субуфер прави звука по-плътен и стереоскопичен, а функцията Wi-Fi Direct позволява лесно споделяне на файлове директно между две устройства, без да е необходим безжичен рутер. С пълен набор от Smart TV функции, HLX56S също така дава възможност за лесен достъп до пълен набор от Premium Content (първокласно съдържание), а LG Remote позволява на потребителите да използват своя iPhone или Android смартфон като дистанционно управление, като за целта трябва просто да свалят едно приложение.

HX966TZ/TZW е важно попълнение към възможностите за домашно забавление, като моделът предлага 3D Blu-ray възпроизвеждане и 1,100W чист и мощен звук. Дизайнът и алуминиевият цвят на устройството, плюс възможността уредът да бъде монтиран на стената, придават на системата изчистен и стилен вид. Технологиите Wi-Fi Direct и LG Smart TV предоставят най-доброто решение за онлайн забавление, както и Premium Content за световни и местни доставчици. HX966TZ/TZW има достъп до нарастващия набор от позволяващите персонализиране приложения на LG и, за да осигури дори още по-голямо удобство, системата може да бъде управлявана чрез приложението LG Remote. Тя също така е оборудвана с два HDMI порта - един за входящ и един за изходящ сигнал. Безжичните задни колони добавят допълнителен елемент към звука, като същевременно намаляват количеството на неприятните кабели в помещението.
# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Еднвоременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

Източник:
LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4958