Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
19 Септември 11, 11:21 / Автор: AMI Communications
Иновативна мишка позволява сканиране на документи до размер А3
СОФИЯ, 19.09.11 г. – LG Electronics постави нова ера при сканиращите устройства с представянето на мишка с вграден скенер LSM-100. Устройството работи със специално разработена технология и предлага набор от уникални функции, които съчетават иновативност и практичност.
СОФИЯ, 19.09.11 г. – LG Electronics постави нова ера при сканиращите устройства с представянето на мишка с вграден скенер LSM-100. Устройството работи със специално разработена технология и предлага набор от уникални функции, които съчетават иновативност и практичност.

Използването на функцията за сканиране на LSM-100 е много по-удобно, отколкото при традиционните скенери. Потребителят трябва да задържи Smart Scan бутона, разположен от лявата страна на мишката и да премине с нея през документа или изображението, което иска да сканира. Сканираното изображение може да бъде запазено в различни формати - PNG, JPEG, TIFF, BMP, PDF, XLS и DOC или просто да бъде „влачено” и „пуснато“ в избрано приложение.

Мишката LSM-100 също така е снабдена с технологията на LG OCR (оптично разпознаване на символи). Тя трансформира сканирания напечатан или написан на ръка текст във формат, който може да се редактира в Microsoft Word. Технологията OCR спестява на потребителите много време и усилия, като вече няма да им се налага ръчно да преписват отпечатания текст на дигитален носител.

Компактните размери на мишката контрастират с нейната функционалност. Тъй като движенията на мишката не са ограничени от рамка, LSM-100 може да сканира документи с размер до А3. Този размер е доста над възможностите на повечето преносими скенери. Освен това, технологията на сканиране е подобрена, за да може да се справи със сканиране при по-бързи преминавания на мишката над изображението. Това значително увеличава скоростта и удобството за потребителите.

LSM-100 предлага перфектното съчетание между практичност и качество. Лазерният сензор е прецизен и траен, а стилният дизайн на мишката позволява да се извършват плавни движения, тъй като благодарение на ергономичната формата и компактния й размер, тя е удобна за държане в ръка.

LG LSM-100 ще започне да се предлага на българския пазар до края на 2011 година.

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Еднвоременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15, 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1212