Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
19 Септември 11, 18:41 / Автор: Social Me
Успешен бизнес чрез социалните мрежи
В събота, 17.09.2011 г. се проведе петият по ред практически семинар за успешен бизнес чрез социалните мрежи. Какви са работещите практики, правилните начини и активните публики, и как да ги използваме - това беше основната тема, представена през призмата на Facebook и Google Plus като конкуренти.
Как да използваме преимуществата на Facebook, за да представим бизнеса си онлайн – това беше темата на семинара Social Me Workshop #5, провел се в събота, 17.09.2011 г. в Интерпред-СТЦ София. Лекторите представиха най-новите тенденции в областта на маркетинга в социалните мрежи, разкриха тайните на Facebook и Google Plus, които помагат за по-добра познаваемост на марката и директна комуникация с аудиторията. В рамките на дискусионен панел със специалисти от областта присъстващите в залата поставиха реални казуси от своята практика, получиха съвети и идеи за по-добра връзка с потребители и партньори онлайн.

Ален Попович, маркетинг мениджър на Social Me – първата фирма за маркетинг в социалните мрежи у нас, представи креативни кампании, технологични новости и полезна статистика за българските потребители на Facebook. Той обясни защо у нас най-силните мотиватори са “авантата” и негативизма и как да се възползваме от тях, за да постигнем търсения ефект на кампаниите си.

Иво Илиев, практик в сферата на дигиталните маркетинг и реклама от 2002 г., разкри как да наблюдаваме и насочваме своята онлайн репутация, как да провеждаме успешни промоции според правилата на Facebook, какво да очакваме от Google Plus и защо не бива да го подценяваме като възможност за бизнес комуникация.

Евгени Йорданов, специалист по SEO, представи на присъстващите факторите, които влияят на доброто позициониране на марката ни в Google и как да използваме социалните мрежи, за да постигнем оптимален резултат.
Следващият семинар ще се проведе през ноемрви, когато бизнес профилите в Google Plus ще бъдат вече активни и ще може да се представи по-пълен анализ на приликите и разликите в комуникацията в двете конкурентни мрежи.

Снимки: Моника Матеева – Ivan & Monika Photography

За Контакти:

Диана Кошеждийска
pr@socialme.org

Източник:
www.socialme.org

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1125