Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
19 Септември 11, 22:43 / Автор: Телерик
Академията на Телерик ще обучава 300 начинаещи програмисти през 2012 г. Процесът по кандидатстване вече стартира
На 31 октомври 2011г. Академията на Телерик за софтуерни инженери започва учебната година в нова, модерно оборудвана зала и с възможност за обучение на повече от 300 талантливи момчета и момичета, търсещи своята професионална реализация в ИТ индустрията. Това е трето по ред безплатно обучение в областта на Microsoft технологиите, което Академията на Телерик организира. Заради високия интерес към съвременните курсове по програмиране и отличните резултати, постигнати през изминалите два сезона, тази година Академията ще стартира с три пъти повече курсисти в сравнение с предните издания.
На 31 октомври 2011г. Академията на Телерик за софтуерни инженери започва учебната година в нова, модерно оборудвана зала и с възможност за обучение на повече от 300 талантливи момчета и момичета, търсещи своята професионална реализация в ИТ индустрията.

Трето издание на Академията
Това е трето по ред безплатно обучение в областта на Microsoft технологиите, което Академията на Телерик организира. Заради високия интерес към съвременните курсове по програмиране и отличните резултати, постигнати през изминалите два сезона, тази година Академията ще стартира с три пъти повече курсисти в сравнение с предните издания.
Софтуерната академия е инициатива на водещата технологична компания Телерик, която цели да повиши нивото на обучение в сферата на информационните технологии у нас и да предостави възможност за реализация на бъдещите софтуерни специалисти.

Учебна програма
Програмата на Академията предоставя фундаментални знания по разработка на софтуер, които са необходими на всеки студент, стремящ се към успешна професионална реализация като програмист. Учебното съдържание е подходящо за младежи, които правят своите първи стъпки в програмирането. От тях не се изисква предишен опит или завършено образование в сферата на информационните технологии, тъй като обучението предоставя нужните знания и умения, започвайки от основите на програмирането.

Процес на кандидатстване
Процедурата по кандидатстване в Софтуерната академия на Телерик вече стартира. Желаещите да се обучават безплатно могат да изпратят по имейл CV и мотивационно писмо на английски език не по-късно от 16 октомври 2011г. Избраните участници ще се явят на входящ изпит, състоящ се от: IQ тест, тест за компютърна грамотност и тест по английски език, а най-добре представилите се студенти ще започнат своето обучение в края на месец октомври.

Преподавателски колектив
Лекторският колектив на Академията е под ръководството на д-р Светлин Наков - софтуерен инженер, консултант и лектор с повече от 10 години професионален опит, участвал в реализацията на големи ИТ проекти с .NET и Java технологии. Обучението по време на курсовете се комбинира със серия от упражнения и изпити и само отлично представилите се курсисти имат възможност да продължат напред в Академията.

Повече информация за Софтуерната академия на Телерик и процеса по кандидатстване можете да намерите на официалната страница на Академията: academy.telerik.com.

Ако искате регулярно да получавате информация относно Академията и нейните инициативи, можете да следите профилите на Telerik Academy във Facebook и Twitter:
www.facebook.com/TelerikAcademy
https://twitter.com/#!/Telerik_Academy

За Контакти:

Ина Добрилова
Ina.Dobrilova@telerik.com
academy.telerik.com

Източник:
http://academy.telerik.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1318