Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
20 Септември 11, 21:30 / Автор: Интер Експо Център – София
Състезанието Olimpic Benelli Vinci на изложението “Наслука - лов, риболов, спорт”
От 28 септември до 2 октомври всички запалени по лова и риблова ще се съберат в зала 1 на Интер Експо Център – София за да споделят емоции и преживяно, очаквания и впечатления около общото хоби.
От 28 септември до 2 октомври всички запалени по лова и риблова ще се съберат в зала 1 на Интер Експо Център – София за да споделят емоции и преживяно, очаквания и впечатления около общото хоби.

В рамките на пет дни фирмите участници ще представят ловни и риболовни принадлежности, различни видове оръжия, екипировка и съоръженията за спорт и туризъм, разнообразно облекло и аксесоари.

За първи път на есенното изложение “Наслука - лов, риболов, спорт” в Интер Експо Център ще се проведе състезанието Olimpic Benelli Vinci. Целта е да се сглоби или разглоби модулната пушка Benelli Vinci. Тя се състои единствено от три модула и се сглобява и разглобява за по-малко от 15 секунди Всеки ще може да участва в тази надпревара или да се наслади на бързината и ловкостта на своите колеги.

Традиционно щандът на BAGATUR ще е мястото, където се демонстират битът и ловната култура на прабългарите. Атмосферата пренася години назад, а на импровизираното стрелбище за стрелба с лък всеки ще може и да изпита своята точност.

Зона за стрелба с въздушна пушка, специално изградена по всички правила за безопастност, ще е територия на любителите на съвременното оръжие

Национално ловно – рибарско сдружение “Съюз на ловците и риболовците в България” ще представи ексклузивно уникална колекция от африкански и азиатски ловни трофеи, дарени на Музейната сбирка от Тодор Живков и Пенчо Кубадински.

Ще бъдaт изложени и елитни български трофеи от благороден елен, елен лопатар, сръндак и муфлон, участвали на световни и международни ловни изложения и донесли световни титли и златни медали. Богата колекция препарирани животни ще бъде разположена в експозиция, която пресъздава ловна горска сцена.

На информационния щанд на“Съюз на ловците и риболовците в България” посетителите ще имат възможност да научат малко повече за ловната дейност в България и да зададат своите въпроси.

Всеки посетител за изложението ще участва в томболата на организаторите и може да се сдобие с една от многото предметни награди предоставени от ПМ Спорт, Белополски, Туинс София, Бурел – Ем, Хънтинг Арт Дизайн. Ще има тениски и шапки, арбалет, хладилна чанта, захранки и др.

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще открие официално обновеното изложение “Наслука- лов, риболов, спорт” на 28 септември 2011 г. в 14.30 часа

За повече информация посетете уеб сайта на Интер Експо Център – София, както и страницата ни във Facebook

За контакти:За повече информация посетете уеб сайта на Интер Експо Център – София, както и страницата ни във Facebook

Източник: Интер Експо Център - София

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1123