Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

20 Септември 11, 22:00 / Автор: Chapter Four Communications Bulgaria
HP ускорява и улеснява внедряването на виртуална инфраструктура
HP представи своята HP VirtualSystem за VMware, силно оптимизирано готово решение, което дава на организациите виртуализирана инфраструктура, която ускорява изпълнението и поставя основа за Cloud Computing.
HP представи своята HP VirtualSystem за VMware, силно оптимизирано готово решение, което дава на организациите виртуализирана инфраструктура, която ускорява изпълнението и поставя основа за Cloud Computing.

С навлизането на виртуализацията, многослойните мрежови архитектури, виртуалното разрастване, негъвкаво пространство за съхранение, непредвидени работни обеми и въпросите на сигурността стават все по-комплексни и ограничават широкото й разпространение. За да помогне на средните и големи предприятия да се справят с тези предизвикателства, HP VirtualSystem for VMware включва virtualized HP Networking solutions, HP Converged Storage, HP BladeSystem servers, HP Insight software с услугата за инсталиране на място.

Базиран на HP Converged Infrastructure, HP VirtualSystem съдържа архитектурни иновации и услуги, които помагат за елиминирането на сложността при виртуализацията, консолидирането на ИТ инфраструктурата и подобряването на производителността, като позволи на клиента да:

— ускори мобилността на виртуалните машини с до 40% и в същото време да удвои пропускателната способност и намали времето за възстановяване на мрежата с повече от 500 пъти (1) с новото мрежово решение HP FlexFabric;
— намали изискванията за капацитет до 50 % и увеличи плътността на виртуалната машина (2), като ускори скоростта на внедряване с HP LeftHand и HP 3PAR Storage Systems;
— подобри операциите на виртуалния сървър с HP Insight Control for VMware vCenter™ сървър, който предупреждава ИТ администраторите и позволява дистанционно отстраняване на проблемите и управление;
— съобрази стратегията за виртуализация и инвестициите за целите на бизнеса с консултиране, планиране, преинтегриране, внедряване и поддръжка предоставени от партньорите HP Technology Services и HP ServiceONE.

“Виртуализацията стана популярна сред клиентите, но съществуват препятствия пред широкото й разпространение”, каза Пол Милер, вицепрезидент на НР, с ресор Systems and Solutions, Enterprise Servers, Storage and Networking. “ С HP VirtualSystem за VMware, клиентът може да опрости и скалира внедряването на виртуализацията, за да си осигури ясен път към „облака”, добави той.

“Компаниите се нуждаят от решения, които им позволяват да се преместват от силозни инфраструктурни масиви към обединения от технологични ресурси, които могат да се споделят и доставят като услуги на приложения в реално време”, каза Гари Грийн, вицепрезидент на, Global Strategic Alliances, VMware. “HP VirtualSystem за VMware помага на потребителите да модернизират техните виртуализационни проекти сега и да направят промяната към „облака” в бъдеще”, каза още той.

Цени и наличност
HP VirtualSystem for VMware се разпространява сега на цени от $167,300, като включва HP Converged Infrastructure, фабрична интеграция и HP Support Plus 24.(4) Клиентите могат да се възползват от съществуващи споразумения за лицензи и закупуват предварително инсталиран VMware с лиценз от HP.

За допълнителна информация: www.hp.com/go/vs4vmware.

Повече информация за HP VirtualSystem, HP CloudSystem и HP Converged Storage е достъпна на щанда на HP, No: 301 на VMworld® 2011.
Премиерното събитие на НР за клиенти, HP DISCOVER, ще се състои от 29 ноември до 1 декември във Виена, Австрия. На събитието ще се покажат примери как организациите могат да поемат пътя си към Instant-On Enterprise.

За Контакти:

Димитрина Младенова
ПР Консултант
Chapter Four Communications Bulgaria
GSM: +359 885 619 010
E-mail: d.mladenova@chapter4.bg

Източник: http://h71028.www7.hp.com/enterprise/us/en/partners/vmware-hpvirtualsystem.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6049