Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
21 Септември 11, 08:29 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Бизнес форум MySuccess.bg in CRM представя добрите практики за управление на връзките с клиентите на 20 октомври
По време на конференцията ще се проведе CRM&BI Expo 2011 – изложение на компании, внедряващи системи за управление на взаимоотношенията с клиентите и бизнес анализи. Microsoft Bulgaria е генерален партньор на събитието
20.09.2011 г., София. Третото издание на MySuccess.bg in CRM-BI ще обсъди добрите практики в управлението на връзките с клиенти, анализите на продажбите и възможностите на част от софтуерите, предлагани на българския пазар, на 20 октомври 2011 г. в Кемпински Хотел Зографски София. Конференцията се организира от списание ENTERPRISE и ще събере на едно място водещи български компании, които са въвели такива системи в своите организации, както и международни експерти.

Първият панел на CRM конференцията ще запознае участниците с българския опит през последната година с примери от реално внедрени решения в клиенти от различни бизнес сектори, предизвикателствата, които са срещали, и резултатите, които са постигнали.

По време на вторият панел ще бъдат показани различни софтуерни решения, предлагани на българския пазар, и ползите, които те биха донесли за бизнеса. Ще има презентации на решенията на Майкрософт, SAP и QlikView.

Третият панел ще започне с представянето на резултатите от подадените проекти за CRM системи по Оперативна програма „Конкурентноспособност“. В продължението му с помощта на бизнес консултанти и чужди експерти, ще бъдат показани примери за създаване на системи за продажби, схеми за бонуси и други дейности по управлението на търговските екипи и отношенията с клиентите.

За първи път в рамките на събитието ще се проведе и CRM&BI Expo 2011, по време на което потенциалните клиенти ще могат да тестват софтуерни решения за управлението на взаимоотношенията с клиенти и бизнес анализи. Изложението дава възможност на гостите да получат директна информация от компаниите в сектора за техните продукти.

Събитието се провежда с подкрепата на Microsoft, Генерален спонсор, и CSDC, Официален спонсор.

Медийно партньори на събитието са: Jobs.bg, Human Capital, Lex.bg, Dariknews.bg, Телевизия ЕВРОПА, Вестник "Класа", Списание BUSINESSWEEK, EventBox.bg, Profit.bg, Expert.bg, MoitePari.bg, iNews.bg, BizNews.bg, NewBusiness.bg и др.

За Бизнес форумите MySuccess.bg

MySuccess.bg са бизнес събития, насочени към споделянето на успешен опит и практики в бизнеса от български мениджъри и чужди експерти. От април 2010 г. досега са проведени над 10 национални и регионални форума в различни сектори на българската икономика. До края на 2011 година предстоят MySuccess.bg in Finance (Финансов сектор) на 28 септември и MySuccess.bg in Food&Beverages (Храни и Напитки) на 29 ноември.

MySuccess.bg

За инфомация и регистрация:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5807