Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
26 Септември 11, 22:48 / Автор: PR Agency Anettevents
Световноизвестна лайфстайл телевизия засне кадри в България
Fashion One TV, световноизвестна лайфстайл медия, засне кадри в България. Модерният телевизионен канал покрива всички аспекти на лайфстайл, развлекателната, туристическата, филмовата и модната индустрия и се излъчва денонощно в над 170 страни по света. За съжаление, каналът все още няма покритие в България, но за сметка на това на страницата му в Интернет (www.fashionone.com) зрителите могат да гледат всички последни клипове от канала и да ги споделят онлайн.
Cabacum beach Residence & Spa бе избран от телевизия Fashion One за елитните лайфстайл & ентъртеймънт рубрики в нейната програма. Комплексът е един от трите обекта в България, номинирани за заснемане в луксозния сегмент на модната медия. Признанието идва точно година след грандиозната церемония по откриване, а филмирането бе извършено с 3 D камера от оператора Омер Ядгар, работил с величия като Хайди Клум,Жизел Бюндхен, Лейди Гага и Иванка Тръмп.

Кратко видео от снимачния ден е достъпно в youtube на адрес: http://www.youtube.com/watch?v=2CMYfnGO6zg. Директории „Галерия” и „Видео” от официалния сайт http://cabacumbeach.com също са актуализирани с материали от филмирането на Cabacum beach Residence & Spa.

В България са селектирани общо три обекта, като сборният материал ще бъде обединен в 5-10 минутен презентационен клип за страната, който ще се върти в програмата на телевизията. Целта на презентационния клип е да представи страната ни като лайфстайл туристическа дестинация, като за целта са подбрани едни от най-луксозните обекти в България.

Fashion One е авангардна глобална телевизионна мрежа с над 20 оригинални програмни сегмента с фокус върху синергията между лайфстайл, пътуване, развлечения, филми и мода. Каналът предава най-големите седмици на модата от модните столици на света – Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано. Телевизията предава и всички световно известни филмови, телевизионни и музикални награди – Оскарите, Златен Глобус и Грамми.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.94