Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
26 Септември 11, 22:51 / Автор: Интер Експо Център - София
PRINT IMAGING & SIGN EXPO В СОФИЯ (Интер Експо Център, 5.10 – 8.10. 2011 г.)
От 5 до 8 октомври 2011 г. в Интер Експо Център, София, ще се проведе международната В2В изложба PRINT IMAGING & SIGN EXPO. Организатори са Агенция Булгарреклама, Българската асоциация на производителите на рекламно-информационни елементи (БАПРИЕ) и новоучредената Българска асоциация за съвременна графика и печат. Повече от 40 водещи български и чуждестранни компании ще представят новости, тенденции и последни технологии в сферата на дизайна, печата, фотографията, рекламата и визуалните комуникации.
От 5 до 8 октомври 2011 г. в Интер Експо Център, София, ще се проведе международната В2В изложба PRINT IMAGING & SIGN EXPO.
Организатори са Агенция Булгарреклама, Българската асоциация на производителите на рекламно-информационни елементи (БАПРИЕ) и новоучредената Българска асоциация за съвременна графика и печат.

Повече от 40 водещи български и чуждестранни компании ще представят новости, тенденции и последни технологии в сферата на дизайна, печата, фотографията, рекламата и визуалните комуникации.

PRINT IMAGING & SIGN EXPO предлага най-новите решения, свързани с производството на външна реклама и рекламно-информационни елементи.

Светлинните реклами и внедряването на модерни системи за отразяване на информация са сред новите тенденции, които активно се налагат в големите градове и влизат в ежедневието на съвременния човек. Светодиодното осветление (табла с валутни курсове, електронни часовници, аптечни кръстове, табла за спортни състезания, дисплеи в превозните средства или търговската мрежа и т.н.) ще бъде ефектно демонстрирано на изложението. За първи път в България се представят светодиодни модули, чийто ъгъл на светене е 180 градуса, засветяват се малки букви с дебелина до 3 см и огромни букви и обекти с височина над 3 м. Първа е появата и на друга иновация - уникално тънки обемни светещи букви с дебелина 2,5 и 3,0 см при много по-висока интензивност на светене, резултат от разработено специално осветление.

Ще бъдат представени редица нестандартни решения за реклама, включително ефектен визуален тунинг на автомобили.

Еко продуктите са завоювали заслужено място и внимание на бизнес форума - нови модели биоразградими еко химикалки с корпус от царевица, нов дизайн на работен Еко календар издание 2012 от 100% рециклирана хартия, еко-солвентни мастила за почти всички модели широкоформатни принтери и др.

Редица иновации в материалите, представени на PRINT IMAGING & SIGN EXPO, са отговор на предизвикателствата в сферата на дизайна, изкуството, строителството, текстилната индустрия и други производства. Ще бъдат представени нови софтуер, хардуер, машини, мастила, гама от медии, системи за печат и палитри от ефектни повърхности, които отговарят на съвременните стандарти. Сред тях са системата за дигитална цветна проба с принтер Epson Stylus Pro 4900 (формат А2 с награда TIPA за 2011 г.) и най-продаваният софтуер за цветна проба в света Efi Colorproof (несравнимо качество и цена за много печатници, рекламни агенции, prepress или дизайн студиа). Своите изключителни предимства ще демонстрират системите OPUS за подвързване на фото-книги, менюта, каталози, чертежи и документи.

Професионалистите могат да се запознаят и с офис техника за рекламната индустрия от световноизвестни марки, като високоскоростните лазери MACSA за надписване на метални и неметални сувенири за по-малко от една секунда/брой, новите принтери за широкоформатен дигитален печат от НР Designjet L25500 с латексови мастила на водна основа (високопродуктивни, с висока резолюция и щадящи околната среда) и др.

Това са само някои от новите и оригинални решения, които PRINT IMAGING & SIGN EXPO ще предложи на професионалната аудитория в дните на изложението.

Повече информация на www.iec.bg

Източник: Интер Експо Център - София

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1367