Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

27 Септември 11, 21:16 / Автор: Oracle
Oracle вече предлага Oracle Database Appliance
Новата система за база данни за малки и средни компании и бизнес отдели е високонадеждна, опростена и на достъпна цена
Новата система за база данни за малки и средни компании и бизнес отдели е високонадеждна, опростена и на достъпна цена

София, 27 септември 2011 г.

Факти
• Oracle обяви, че от днес вече предлага Oracle Database Appliance, лесна за работа и високонадеждна система за база данни на достъпна цена. Системата е проектирана върху Oracle Database 11g Release 2 и Oracle Real Application Clusters Sun Fire server cluster от два сървъра, който работи с Oracle Linux.
• Oracle Database Appliance е изградена система от софтуер, сървъри, сторидж и мрежи, която осигурява високонадеждност за широка гама от индивидуални или стандартни бази данни за Datawarehouse и OLTP решения.
• Изградена върху последните приложения за база данни на световния лидер, Oracle Database Appliance осигурява защита от загуба на данни при сървърни и сторидж проблеми чрез съответно Oracle Real Application Clusters и Automatic Storage Management.
• Oracle Database Appliance предлага нов тип софтуерно лицензиране: плащане спрямо реални бизнес нужди и потребление (pay-as-you-grow) на Oracle Database и свързания с нея софтуер за от 2- до 24-ядрени процесора. Това позволява на клиентите да определят разходи си за софтуер спрямо бизнес развитието си, без това да изисква обновяваване на хардуера.
• С непрекъснат мониторинг на системата, софтуерно надграждане само с натискане на един бутон, интегриран пакет за разрешаване на софтуерни проблеми и автоматично известяване за проблеми с хардуера, Oracle Database Appliance осигурява намаляване на разходите и ресурсите, по изграждането и поддържането на високонадеждна среда за работа на бази данни.
• Широката мрежа от партньори на Oracle предлага на клиентите обширно портфолио от хоризонтални и специфични за всяка индустрия приложения, които също могат да се възползват от високата надеждност на Oracle Database Appliance.
• Допълнителна информация за Oracle Database Appliance ще бъде представена на конференцията Oracle OpenWorld 2011, която ще се състои от 2 до 6 октомври в Moscone Center, Сан Франциско. Повече информация и регистрация на www.oracle.com/openworld.

Допълнителни цитати

• “Компаниите инвестират десетки хиляди долари и безброй часове в закупуването и изграждането на индивидуални решения за база данни,” сподели Андрю Менделсон, старши вицепрезидент на Oracle. “С Oracle Database Appliance клиентите ни могат да се възползват от мощността на водещата високонадеждна система за бази данни, доставена от един единствен вендор. Ние елиминирахме риска при проектирането и изграждането на отделни инфраструктури за бази данни, което прави софтуера идеален за малки и средни компании и бизнес отдели, които искат високонадеждност за своите бази данни.”
• “Търговците на Oracle искат различни едно от друго решения, които могат да бъдат продавани в големи обеми. Комбинирайки много по-опростено преживяване за потребителя с pay-as-you-grow ценови модел, Oracle Database Appliance отговаря напълно на нуждите на търговците,” допълни Джъдсън Алтхоф, старши вицепрезидент, глобални партньорства и продажби на Oracle.

Допълнителни източници

• About Oracle Database Appliance
• About Oracle Database 11g
• Oracle Database Appliance Customer and Partner Quotes
• About Oracle Database Appliance for Partners
• Connect with Oracle Database via Blog, Facebook and Twitter
• Judson Althoff Blog

За Oracle
Oracle (NASDAQ: ORCL) предлага най-цялостните, отворени и интегрирани решения за бизнес софтуер и хардуерни системи в света. За повече информация посетете www.oracle.com/bg

Запазени марки
Oracle и Java са регистрирани марки на корпорация Oracle и/или нейните клонове. Други имена могат да бъдат търговски марки на съответните им собственици.

Източник: Oracle

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1105