СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

04 Октомври 11, 16:45 / Автор: Via Expo
SEE Solar - Международна изложба Соларна енергия за Югоизточна Европа
SEE Solar e единственото специализирано събитие в България, което ще представи най-новите фотоволтаични системи и съоръжения за соларна термия. Изявата ще събере на едно място производители, инсталатори, инвеститори, проектанти и консултанти.
SEE Solar - Международна изложба Соларна енергия за Югоизточна Европа

Дата на провеждане: 28-30 март 2012
Място на провеждане: Интер Експо Център, София

Профил: Соларни системи и технологии

Соларната индустрия навлиза в нов етап от развитието си и заема водещо място в световния енергиен микс. Според г-н Ingmar Wilhelm, президент на Европейската фотоволтаична асоциация (EPIA) намаляващите разходи, ниският въглероден отпечатък и новите технологии създават добър климат за фотоволтаичния бизнес.

Разрастването на изложбата за енергийна ефективност и възобновяема енергия (ЕЕ и ВЕИ), интересът на фирмите от соларния сектор и активното им участие в нея ни провокира да организираме SEE Solar. Тя ще се проведе за първи път паралелно на форума за енергийна ефективност и възобновяема енергия.

Мнения на участници от предишните издания на изложбата за ЕЕ и ВЕИ

"България е един много интересен пазар, който е в началото на развитието на възобновяемата енергия. Събитието беше много успешно за нашата компания, а оказаното съдействие от страна на Виа Експо – на високо професионално ниво." Георг Финк, Gehrlicher Solar AG, Германия

"Изложбата отговори на нашите очаквания - впечатлени сме от големия брой изложители и посетители от България и от съседните страни." Ото Gazovic, Asemid Solar, Словакия

За Контакти:

Виа Експо, office@viaexpo.com, 032/945459