Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
05 Октомври 11, 15:19 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
City Center Sliven ще бъде първия модерен търговски център в Сливен
City Center Sliven е стилен мултифункционален комплекс в самия център на града, разполагащ с площ от 7 000 кв. м, разпределена на 5 нива, и обособена в 50 търговски обекта
 
5.10.2011 г., София. За първи път големите световни и български марки ще могат да предложат своите стоки и услуги на гражданите и гостите на Сливен и региона в новия модерен шопинг център City Center Sliven, чието откриване предстои скоро. Търговският център представлява стилен мултифункционален комплекс от затворен тип за търговия, услуги и развлечения. City Center Sliven разполага с разгърната застроена площ от 7 000 кв. м, разпределена на 5 нива, свързани помежду си с ескалатори и асансьори. Комплексът предлага разнообразие от търговски площи под наем, обособени в 50 единици с площ от 5 до 1 400 кв. м.

Всеки предприемач, който е заинтересуван да наеме магазин в City Center Sliven може да се обърне към GVA Sollers Solutions, които ексклузивно отдават под наем търговските площи в комплекса. Допълнителна информация може да бъде открита и в интернет страницата на търговския център – www.citycenter-sliven.com.

Според Елена Унджиева, Мениджър “Ключови клиенти и проекти“ в GVA Sollers Solutions, търговският център предлага на своите партньори и наематели изключително добри условия за бизнес. „В City Center Sliven ние осигуряваме успешно гъвкави и работещи решения за всяка търговска дейност“, добавя той.

City Center Sliven е разположен в топ центъра на град Сливен, на бул. “Цар Освободител”, точно до централния градски площад, непосредствено до сградата на Общината и главната търговска улица. Търговският комплекс предлага отличен баланс от магазини включващи хранителни стоки, техника, модни марки и аксесоари, ресторант, кафе-сладкарница, детски кът и много др. Уникалната локация, наред с перфектното изпълнение безспорно ще превърнат комплекса в любимо място за пазаруване, развлечения и срещи в града. Гостите на комплекса ще могат да използват и разположения в съседство общински паркинг със 170 места, където да оставят своите автомобили, докато пазаруват и се забавляват в търговския център.

Разпределението на търговските площи по нива е следното:

• Цялото сутеренно ниво е предвидено за хипермаркет за хранителни стоки.
• Партерът и първият етаж над него са определени основно за магазини за мода, обувки, бижута, бельо, козметика и др. търговски дейности.
• Вторият етаж над партера ще съчетава решения за семейството за дома. Магазин за техника, книжарница, детски магазини и др. са част от обектите на това ниво.
• На третия етаж ще присъстват ресторант, кафе и детски кът, всички използващи обща панорамна, озеленена тераса.



Несъмнените предимства на City Center Sliven са:

• Първи по рода си търговски център в град Сливен
• Местоположение в регионален център с население от 115 000 души
• Топ локация в центъра на града
• Разположение на оживена пешеходна и транспортно достъпна улица, осигуряваща голям човеко- и автопоток
• В съседство с общински паркинг със 170 места
• Скорошно откриване

За град Сливен

Град Сливен е разположен в Югоизточна България. Той е административен център на общината и областта, в която попадат 49 населени места с общо население от около 160 000 жители. Населението на самия град Сливен е близо 115 000 души. През последните години градът се отличава със стабилен икономически растеж, основан върху развитието на малкия и средния бизнес, туризма и селското стопанство. Централното географско разположение на града, положителният инвестиционен климат и предстоящото завършване на Автомагистрала „Тракия“ превръщат града в отлично място за бизнес и търговска дейност.

За GVA Sollers Solutions

GVA Sollers Solutions, член на международната консултантска компания GVA Worldwide, е част от групата на ФОРОС - Национална Компания Недвижими Имоти, водещ участник на пазара на бизнес имоти в България от 1993 г. и предлагаща пълен набор от услуги и решения в областта на концептуалното и инвестиционно консултиране, управление на проекти, консултантски и брокерски услуги, и др. Компанията оперира в сегмента на бизнес имотите и по-конкретно в секторите индустриални, офис и търговски площи и парцели.


За информация за наемане на търговски площи:

Елена Унджиева

GVA Sollers Solutions
089 66 98 703

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg 

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1509