Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
06 Октомври 11, 10:30 / Автор: PRates
Татуирани мацки събират погледите на 10-тия Tattoo Fest
За първи път в България Miss Tattoo, премахване на татус с лазер, за 2ри път смразяващо шоу, много DJ, готик ревю, конкурси и награди
Тази събота, 8ми октомври Party Center 4км е мястото, което ще събере хиляди почитатели на татусите, пиърсинга, готината музика и шоу, което ще надмине и най-големите очаквания! Над 30 студиа от страната и чужбина ще се представят на традиционния Tattoo Fest.

Програмата на юбилейния 10-ти тату фестивал няма да ви остави да скучаете и за миг. За пръв път ще се състои конкурс Miss Tattoo. “Ще се оценява цялостния стайлинг и визия на момичетата, без значение колко голям татус имат. Търсим различната визия, а не общоприетите, в други конкурси, стандарти.”, казва Емо Сапаревски, организатор на събитието. И като говорим за „различните”, посетителите ще имат възможността да видят алтернативно модно ревю на GORGON, а защо не и да се преобразят в истински готик стил.

За втора поредна година ще гостуват откачалките от A Sangre Fria. Тяхното бодисъспишън шоу изправи косата и смрази кръвта на посетителите миналата година. Дори водещият Станислав Яневски бе готов да закачи тялото си на зловещите им куки. Тази година млaдият актьор отново ще е водещ и може и да изпита лудостта на испанците.

Специално за хората, притеснени, че татуировките са завинаги, а заличаването остава белези, в залата ще бъде направена демонстрация за премахване с лазер.

Традиционни конкурси за татуисти в различни раздели, както и за рисунка ще задържат вниманието на любителите на изобразителното изкуство.
Фестивалът отваря врати за посетители от 12ч в събота. Настроението ще поддържат LAST HOPE, пънк/хардкор-а на PIRANHA, група основана от основатели Шута (Vendetta) и Гелето (Switchstance), суинг/рокабили сет от The Smugglers Collective. DJ Rawland ще направи традиционно силен сет с класически хип/хоп и алтърнатив. И още диджей в това число Dj Digital Soul, Dj V-Obsession (Испания), Dj Squadrum, Dj Stoyan. Черешката на музикалната торта е „нихилист поп”. Определението, което самите музиканти от Spiritual Front си лепват. Симоне Салватори (Италия) –душата и сърцето на Spiritual Front ще гостува на Tattoo fest Sofia 2011. Лирична, провокативна, перверзна, поетична, красива, запомняща се поезия и музика ще представи този ангел със сърце на демон.

Купонът ще продължи, до ранни зори.

Пълна програма на фестивала, както и още информация, може да видите на http://www.tattoobg.org/tattoofest/index.htm .

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd.
0888 86 80 86

Източник:
http://www.tattoobg.org/tattoofest/index.htm

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1406