Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
06 Октомври 11, 12:09 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Панос Гикас от Microsoft ще представи възможностите на Microsoft Dynamics CRM 2011 по време на бизнес форума MySuccess.bg in CRM
Събитието събира водещи български компании, които са въвели CRM-BI системи в своите организации през последната година, както и международни експерти.
5.10.2011 г., София. Бизнес форумът MySuccess.bg in CRM ще се проведе на 20 октомври 2011 г. в Кемпински Хотел Зографски, София, и се организира от списание ENTERPRISE. По време на третото издание на Форума ще бъдат обсъдени добрите практики в управлението на връзките с клиенти, анализите на продажбите и възможностите на част от софтуерите, предлагани на българския пазар.

Панос Гикас, Microsoft Dynamics Multi Country Lead, Central Eastern Europe, ще представи силата на продуктивността на Microsoft Dynamics CRM 2011 по време на MySuccess.bg in CRM. Той е известен специалист в областта с опит в софтуерните практики в Microsoft, както и в Hyperion Systems Engineering и IBM Hellas.

Елвира Краева, Ръководител „Обслужване на клиенти“ на Макс Телеком, ще сподели опит и резулатите от въвеждане на системата за обслужване на клиентите. Ще има представяния на успешни проекти в сферата на търговията и услугите. Участниците във Форума ще имат възможност да се запознаят и с резулатите от проучването на списание ENTERPRISE за внедряванията на CRM и BI решения през последната година. По време на събитието ще говорят още Божидар Крапчев, управляващ директор на успешна международна консултанска компания, Мария Донева, консултант по продажби и преподавател в НБУ, както и Andrej Vizjak, партньор консултански услуги PWC ЦИЕ, Деян Михайлов и Боряна Манолова, старши консултанти в PWC България.

За първи път в рамките на събитието ще се проведе и CRM&BI Expo 2011, което дава възможност на участниците да получат директна информация от компаниите в сектора за техните продукти като тестват софтуерни решения за управлението на взаимоотношенията с клиенти и бизнес анализи.

Събитието се провежда с подкрепата на Microsoft, Генерален спонсор, и CSDC, Официален спонсор.

Медийни партньори на събитието са: Jobs.bg, Human Capital, Lex.bg, Dariknews.bg, Телевизия ЕВРОПА, Вестник "Класа", Списание BUSINESSWEEK, EventBox.bg, Profit.bg, Expert.bg, MoitePari.bg, iNews.bg, BizNews.bg, NewBusiness.bg и др.

CRM.MySuccess.bg

За Бизнес форумите MySuccess.bg

MySuccess.bg са бизнес събития, насочени към споделянето на успешен опит и практики в бизнеса от български мениджъри и чужди експерти. От април 2010 г. досега са проведени над 12 национални и регионални форума в различни сектори на българската икономика. До края на 2011 година предстои MySuccess.bg in Food&Beverages (Храни и Напитки), който ще се проведе на 29 ноември.

MySuccess.bg

За информация и регистрация:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник: Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1739