Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
08 Октомври 11, 18:06 / Автор: New Art Point
32 повода да се усмихвате!
Възползвай се от безплатна консултация по имплантология само през октомври! Влез на implanti.bg и научи всичко за денталните импланти София, 08 октомври 2011 г. През месец октомври Център по имплантология и естетична стоматология „Медикъл дент“ обявява „Дни на отворените врати“, дни посветени на имплантологията. Специалистите на центъра ще направят първичен преглед и ще изготват индивидуален план за лечение на пациентите. При липса на зъб, имплантите са решение за цял живот. Бумът на имплантологията се дължи на редицата предимства на този метод пред слагането на зъбни мостове и снемаеми протези. Имплантите са инвестиция с минимален риск, с тях пациентът чувства физически и естетически комфорт и при добра грижа са за цял живот.
Безплатните консултации са част от новия проект на Центъра по имплантология и естетична стоматология „Медикъл дент“ – блога implanti.bg. Екипът на клиниката създаде тази нова социална платформа, за да повиши здравната култура в областта на имплантологията.

Блогът има за цел да предостави по лесен и достъпен начин информация във всички аспекти на имплантологията. „Всичко за лечението с дентални импланти“ на едно място е мотото на новия сайт. В него ще прочетета статии за това какво представляват денталните импланти, възможностите за лечение с импланти при загуба на зъби, психологическите и финансови аспекти на лечението, как протича операцията, как да се грижим за имплантите си и много други въпроси. Всеки потребител има възможността да зададе конкретни въпроси по интересуващите го теми и да получи отговор от специалистите на „Медикъл дент“.

За повече информация:

New Art Point Ltd.

Ирина Люцканова
Специалист „Връзки с обществеността“
М: 0889 22 87 99
E-mail: irina@newartpoint.eu

Източник:
New Art Point Ltd.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5072