Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
10 Октомври 11, 15:53 / Автор: Webclub.bg
ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА WEBCLUB.BG
На 14 октомври, петък, от 15.00 часа в Аула „Максима“ на Университета за национално и световно стопанство ще бъде представен официално Webclub.bg. Вход свободен. Част от акцентите на презентацията ще бъдат свързани с новостите в социалните мрежи и тенденциите в тяхното развитие, как да използваме новите медии за популяризиране на идеи, марки, личности; кое е следващото ниво в общуването в мрежите; може ли български проект на социална мрежа да се пребори за вниманието на потребителите.
На 14 октомври, петък, от 15.00 часа в Аула „Максима“ на Университета за национално и световно стопанство ще бъде представен официално Webclub.bg. Вход свободен.

Част от акцентите на презентацията ще бъдат свързани с новостите в социалните мрежи и тенденциите в тяхното развитие, как да използваме новите медии за популяризиране на идеи, марки, личности; кое е следващото ниво в общуването в мрежите; може ли български проект на социална мрежа да се пребори за вниманието на потребителите.

Webclub.bg е мултифункционална социална медия, която съчетава всички функционалности и удобства на социалните мрежи с информационно-новинарски модули. Сайтът официално стартира през септември 2011 г. Основната цел на платформата е да повиши качеството на общуването в интернет, като обедини хората със сходни интереси и им даде поле за изява на техните качества, знания и възможности в определени области.

Лектори на събитието ще бъдат Петър Лозанов, създател на Webclub.bg и Ален Попович, един от основалите на Social Me.

Петър Лозанов ще представи Webclub.bg – нов тип комуникационна платформа и нейните предимства и основни функции. Той ще разкрие и част от новостите, които подготвя екипът на стартиращата социална медия.
Ален Попович, един от най-големите български специалисти в сферата на онлайн маркетинга, ще говори за промените във Facebook и социалния маркетинг.

Събитието се осъществява с любезната подкрепата на Студентски съвет при УНСС, NOKIA и Chriss air, официален представител на Malev за България. Медийни партньори на представянето са БГНЕС, КРОСС, Блиц, Darik news, Web media group, сп. „Мениджър“, b2b media, сп. „Business Lady“, EXPERT.BG, actualno.com, BGREKLAMA.BG.

За Контакти:

За медийни запитвания:
Бисер Костадинов
PR Специалист
Моб. Тел.: + 359 (878) 450 357
E-mail: pr@webclub.bg

Източник:
Webclub.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1123