Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
12 Октомври 11, 13:37 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Световен търговски център ИНТЕРПРЕД София е домакин и партньор на специализирани „Дни на кариерата“
„Дни на кариерата” се организират от JobTiger през октомври и ноември 2011 г. имат за цел да срещнат студенти от висшите училища с водещите компании от бизнеса
12.10.2011 г., София. Днес в зала „София” на ИНТЕРПРЕД СТЦ-София стартират първите от серията специализирани „Дни на кариерата” за 2011 година. Събитието бе открито от управителя на JobTiger Светлозар Петров и от Ангелина Славкова, представител на ИНТЕРПРЕД СТЦ-София.

Октомврийските „Дни на кариерата” имат за цел да срещнат студенти от висшите училища с водещите компании от секторите: ИТ | ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ | BUSINESS PROCESS OUTSOURCING (BPO), за да им бъде предоставена възможност за професионална реализация, чрез предлаганите от работодателите позиции за стаж и работа.

ИНТЕРПРЕД СТЦ-София е организационен партньор на специализираните „Дни на кариерата”, предлагайки отлични условия за организация на бизнес събития, изложения и срещи. Удобната локация и модерния ИНТЕРПРЕД Конферентен Център бяха добрия и логичен избор за място за професионални разговори и запознаване между представителите на бизнеса и студентите.
Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, организирани във всички големи академични центрове в страната.

На 23 ноември 2011 г. предстои следващото събитие от поредицата, с работодатели от сектори: ФИНАНСИ И ЗАСТРАХОВАНЕ | МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБИ | ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Подробна информация за „Дни на кариерата” може да откриете в сайта: www.JobTiger.bg или да получите от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 00 и e-mail: office@jobtiger.bg.

За ИНТЕРПРЕД-СТЦ София

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД Конферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1616