Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

11 Октомври 11, 20:52 / Автор: Ardency Consultung
Oracle представи 400 продукти и технологични иновации на Oracle OpenWorld 2011
По време на Oracle OpenWorld 2011 в Сан Франциско, Oracle представи най-новите и първи по рода си технологични решения на компанията, сред които са Oracle Public Cloud, Oracle Enterprise Manager 12c и Oracle Exalytics Business Intelligence Machine.
София, 11 октомври 2011 г.

През изминалата седмица, по време на Oracle OpenWorld 2011 в Сан Франциско, Oracle представи най-новите и първи по рода си технологични решения на компанията, сред които са Oracle Public Cloud, Oracle Enterprise Manager 12c и Oracle Exalytics Business Intelligence Machine.

Oracle Public Cloud
• На презентацията на Oracle OpenWorld 2011 изпълнителният директор на Oracle Лари Елисън представи Oracle Public Cloud, който обединява широк диапазон от най-добрите интегрирани услуги и предоставя на клиентите на компанията чрез самообслужване и чрез платен абонамент достъп до Oracle Fusion Applications, Oracle Fusion Middleware и Oracle Database, с осигурени от Oracle управление, хостинг и поддръжка.
• Oracle Public Cloud включва Oracle Fusion Customer Relationship Management (CRM) Cloud Service, Oracle Fusion Human Capital Management (HCM) Cloud Service, Oracle Social Network, Oracle Java Cloud Service и Oracle Database Cloud Service.
• Oracle Public Cloud е базиран на Oracle Engineered Systems и предоставя на клиентите и партньорите на компанията високопроизводителна, надеждна, гъвкава и сигурна инфраструктура за техните бизнес критични приложения.
• Oracle Public Cloud е единственият публичен облак, която предлага на клиентите пълната гама от бизнес приложения и технологични решения и елиминира проблеми, свързани с фрагментацията на данни и бизнес процеси, когато клиентите използват няколко публични облака.
• Ценообразуването на Oracle Public Cloud ще бъде на база месечен абонамент и всяка услуга ще може да бъде закупена самостоятелно.

Oracle Enterprise Manager 12c
• На тазгодишната конференция Oracle също представи Oracle Enterprise Manager 12c – първото в индустрията решение, което комбинира управление на пълния Oracle продуктов пакет с управлението на целия облачен процес.
• Чрез Oracle Enterprise Manager Cloud Control, новото централизирано командно табло, Oracle Enterprise Manager 12c предоставя несравними възможности за управление на целия облачен процес. Сред новите възможности са консолидация и планиране на ресурсите, самообслужване, тестване, мониторинг, замерване на употреба и фактуриране.
• Добавени са нови интегрирани възможности за application-to-disk управление за Oracle Fusion Applications и Oracle’s engineered systems. Новото решение също предоставя нови възможности за управление на виртуалните и облачните ресурси, които надграждат Oracle VM 3.0.
• Oracle Enterprise Manager Cloud Control е единственото командно табло за управление на облачни услуги на Oracle, което позволява на клиентите на облачни услуги да създадат богат набор от бизнес услуги, които включват всяка една от следните комбинации: инфраструктура като услуга (IaaS), платформа като услуга (PaaS) – която включва бази данни като услуга (DBaaS) и мидълуер като услуга (MWaaS) – и софтуер като услуга (SaaS).

Oracle Exalytics Business Intelligence Machine
• Oracle Exalytics Business Intelligence Machine е първата в индустрията in-memory хардуерна и софтуерна система, проектирана да изготвя анализи по-бързо от всякога, да предоставя в реално време визуални анализи и да позволява добавянето на нови модели аналитични приложения.
• Организациите ще могат да увеличат своите BI инициативи отвъд изготвянето на доклади и dashboards и да добавят моделиране, планиране, прогнозиране и изготвяне на анализи за вероятности и бъдещи тенденции. Приложенията за планиране могат да бъдат пригодени спрямо мащабите и нуждите на компанията и предоставят по-бързи и по-точни процеси на планиране.
• Тази нова система прибавя към доказаната Business Intelligence Foundation на Oracle подобрени възможности за визуализация и оптимизирана производителност, подобрена версия на водещата в индустрията Oracle TimesTen In-Memory Database с добавени аналитични разширения и високоскалируем Oracle сървър, проектиран специално за in-memory BI (business intelligence).
• За да намали разходите, времето и усилията за интеграция и непрекъснатата поддръжка, Oracle Exalytics е проектирана като система, която се предоставя от един доставчик и включва широко използвания Oracle BI и in-memory софтуер за база данни, конфигуриран за хардуер, който е проектиран, изграден и поддържан от Oracle.
Oracle OpenWorld 2011 посрещна над 45 000 посетители на форума от 117 държави, които посетиха над 2000 образователни сесии на 477 щанда на партньори на компанията. Конференцията отбеляза и рекордно присъствие на над 4500 партньори от цял свят, което е два пъти повече от посещаваемостта на Oracle PartnerNetwork форума миналата година.

Допълнителни цитати
• “Oracle Public Cloud се различен от другите облачни услуги,” сподели Лари Елисън, изпълнителен директор на компанията. “Oracle Public Cloud е и платформа като услуга и приложение като услуга. Това, което отличава Oracle Public Cloud, е че е изграден спрямо стандартите в индустрията и поддържа пълна съвместимост с други облачни услуги и инфраструктури и центровете за данни.”
 
• “Клиентите ни се борят със сложните ИТ центровете. Този процес често е допълнително усложнен от индивидуалните интеграции, които правят всяка система различна и уникална за управление,” сподели Ричърд Сарлал, старши вицепрезидент на Oracle за разработване на нови продукти. “Oracle Enterprise Manager 12c предоставя изчерпателно решение, което позволява, независимо от избора на платформа за доставка, ИТ организациите да превъзмогнат трудностите свързани с управлението на традиционните центрове за данни и бързо да преминат към облачни услуги, като увеличат качеството на услугата и намалят разходите за управление на информационните технологии.”

Допълнителни източници
• Oracle OpenWorld 2011
• Oracle OpenWorld blog
• Oracle Public Cloud
• Oracle Cloud Computing
• Oracle Enterprise Performance Management and Business Intelligence
• Oracle Exalytics Business Intelligence Machine
• About Oracle Business Intelligence Foundation Suite
• Oracle PartnerNetworkForum at Oracle OpenWorld
• Oracle OpenWorld в Twitter, Facebook и LinkedIn

За Oracle
Oracle (NASDAQ: ORCL) предлага най-цялостните, отворени и интегрирани решения за бизнес софтуер и хардуерни системи в света. За повече информация посетете www.Oracle.com/bg

Запазени марки
Oracle и Java са регистрирани марки на корпорация Oracle и/или нейните клонове. Други имена могат да бъдат търговски марки на съответните им собственици.

Източник:
www.ardencyconsulting.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9872