Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

18 Октомври 11, 11:03 / Автор: Ardency Consultung
НР България представя възможности за технологична модернизация на малки и средни предприятия
Компанията ще представи портфолиото си от софтуерни решения за оптимизация на бизнес технологиите на среща на МИБА България в София.
София, България, 18 октомври 2011 г. – Хюлет-Пакард България и Българската секция на Международния институт по Бизнес анализ (МИБА) за първи път съвместно ще представят подхода за кандидатстване пред ЕС с проекти, с които ИТ фирмите в България могат да си осигурят финансиране за технологично обновление. Компаниите могат да кандидатстват с проектни предложения по откритата процедура „Технологична модернизация в малки и средни предприятия” към Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007 - 2013”.

На срещата в София специално по покана на Хюлет-Пакард България, дългогодишният технически консултант на компанията за Централна и Източна Европа г-н Мирослав Малеха ще представи портфолиото от софтуерни решения на HP за оптимизация на бизнес технологиите. Заедно с експертите на Хюлет-Пакард България г-н Малеха ще представи пред българската аудитория HP Quality Center – цялостна платформа за управление на качеството на софтуерната разработка и HP Unified Functional Testing - решение, което ускорява функционалното тестване чрез автоматизация на тестовете за всички основни софтуерни продукти и среди за разработка.

Сред останалите решения, които специалистите на Хюлет-Пакард ще представят, също са HP Performance Center (HP LoadRunner) – най-използваното в света приложение за интегрирано тестване на натоварването на една или повече апликации и HP Application Security Center – група софтуери за оценка на сигурността на приложенията.

В последваща дискусия Мирослав Малеха ще отговоря на въпроси свързани с най-подходящите продукти и решения за софтуерна разработка в България. На въпроси свързани с подготовката и процеса на кандидатстване и финансиране на проектни предложения за технологична модернизация на малки и средни предприятия ще отговаря г-жа Жечка Калинова, консултант по подготовка и управление на проекти по оперативните програми.

Срещата е насочена към бизнес аналитици, ръководители на софтуерни компании, технически ръководители, софтуерни архитекти и ръководители по управление на качеството.

Събитието, което ще се проведе от 18:30 ч. във Венус Бизнес Център, София, бул. Княз Александър Дондуков 9, е част от регулярните срещи, организирани от МИБА, на които институтът запознава своите членове с определени области от бизнес анализа за разработка на софтуер.

За HP
HP създава нови възможности технологиите да имат значително въздействие върху бизнеса, правителствата и обществото. Най-голямата технологична компания в света предлага портфолио, което включва принтери, персонални компютри, софтуер, услуги и инфраструктура, за да разреши проблемите на клиентите си. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) можете да намерите на www.HP.com/bg

Източник:
www.ardencyconsulting.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6278