Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
19 Октомври 11, 11:59 / Автор: Grayling Bulgaria
British Airways стимулира малкия и среден бизнес в България със своята бонусна програма за корпоративни клиенти On Business
British Airways представи в България своята бонусна програма за корпоративни клиенти On Business, от която могат да се възползват всички малки и средни компании в България. On Business е предвидена за малки и средни компании и възнаграждава всяко служебно пътуване с British Airways, независимо от типа тарифа или начина на закупуване на билета. В същото време клиентът не поема какъвто и да било ангажимент към авиокомпанията.
British Airways стимулира малкия и среден бизнес в България със своята бонусна програма за корпоративни клиенти On Business

British Airways представи в България това лято своята бонусна програма за корпоративни клиенти On Business, от която могат да се възползват всички малки и средни компании в България.

On Business възнаграждава служебните пътувания на регистрираните в програмата фирми, като за всеки полет с Бритиш Еъруейс към фирмената сметка се добавят On Business точки, които могат да бъдат използвани за безплатни полети или нощувки в хотели Marriott по света.

Паралелно с On Business авиокомпанията предлага и друга бонусна програма - The Executive Club - която е предназначена за индивидуални клиенти. Благодарение на двете бонусни програми, за едно и също служебно пътуване бонуси получават и фирмата, и самият служител. Индивидуалните бонуси също се получават във вид на точки, които могат да се използват от клиента за безплатни билети, пътуване в по-висока класа, нощувки в хотели по света или резервации на коли под наем.

„On Business е предвидена за малки и средни компании и възнаграждава всяко служебно пътуване с British Airways, независимо от типа тарифа или начина на закупуване на билета. В същото време клиентът не поема какъвто и да било ангажимент към авиокомпанията, а бонусите по тази програма допълват личните бонуси, които пътниците ни печелят по индивидуалната програма за често пътуващи The Executive Club. Тоест, за един и същи полет British Airways възнаграждава и компанията, и самият пътник. През финансовата 2010 година членовете на програмата On business са се възползвали от над 26 000 еднопосочни безплатни билета от British Airways” каза Емил Делибашев, търговски мениджър на British Airways за Балканите.
Българските компании, които се регистрират в On Business могат сами да управляват своите сметки онлайн: да преглеждат наличните си точки и пролетени пътувания, както и да резервират сами безплатни полети и хотелски нощувки.

В реални примери, ползите биха изглеждали така:

• На всеки 6.5 билета в бизнес класа София-Лондон-София фирмата получава достатъчен брой точки за безплатен билет в икономична класа София-Лондон-София (съответно на всеки 13 билета София-Лондон-София в бизнес класа фирмата получава безплатен билет от същия вид).
• При пътуване в икономична класа по най-изгодните тарифи София-Лондон, фирмата би получила безплатен билет от същия вид след 26 билета. При пътуване в по-високи икономични тарифи, безплатен билет от същия вид се получава след 13 пътувания.
• Само един билет в бизнес класа София-Ню Йорк-София носи достатъчен брой точки за: един безплатен билет двупосочен и един безплатен еднопосочен билет във вътрешността на Великобритания в икономична класа (или по друг подобен маршрут).
• Само един билет в бизнес класа София-Лос Анджелис-София плюс един билет в икономична класа София-Лондон-София носят досатъчно точки за безплатен билет София-Лондон-София в икономична класа.

На практика, регистрираните в On Business фирми получават отстъпка от 3 до 8 процента от цената на всеки един служебен билет, в зависимост от типа тарифа (размерът на отстъпката е изчислен на база стойността на безплатните билети, които фирмите печелят по програмата On Business).

Компаниите, които искат да се включат с програмата On Business могат да го направят безплатно онлайн на адрес www.ba.com/onbusiness. Веднага щом се регистрат, те получават членски номер, който трябва да се добавя към всяка резервация за полети на Бритиш Еъруейс за служебни пътувания. След регистрацията Бритиш Еъруейс изпраща на фирмата потребителско име и парола по електронна поща, с които фирмите могат да управляват сметките си онлайн. Регистрацията в On Business е напълно безплатна и неангажираща, като единственото условие е фирмата да е регистрирана в България и да да има поне двама пътуващи.

За British Airways

British Airways е водеща глобална авиокомпания. През своята над 90-годишна история авиокомпанията е въвела множество иновации, като напълно хоризонтално легло във First (първа класа на трансконтиненталните полети) през 1995 г, напълно хоризонтално легло в Club World (бизнес класа на трансконтиненталните полет) през 2000 г., както и четвърта кабина World Traveller Plus (междинна класа между бизнес и икономична класа на трансконтиненталните полети) през 2005 г. Повече информация може да намерите на ba.com

За Контакти:


Zornitsa Ivanova
Grayling Bulgaria
9, Pozitano Str.
1301 Sofia, Bulgaria
Tel.: +359 2 951 51 88

Източник:
Grayling Bulgaria

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1128