Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
19 Октомври 11, 23:50 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Избраха най-добрия сомелиер в България на Конкурс, проведен в ИНТЕРПРЕД СТЦ-София
Финалната надпревара на Конкурса бе организирана на 18 октомври от Българската асоциация на сомелиерите
19.10.2011 г., София. Най-добрите български сомелиери премериха сили в оспорвани дегустации пред авторитетно жури на финалите на Националния конкурс "Най-добър сомелиер на България 2011 г." на 18 октомври. Традиционен домакин на събитието бе ИНТЕРПРЕД СТЦ-София, а конкурсът се организира от Българската асоциация на сомелиерите (БАС) за шеста поредна година. Всеки от любителите на качественото вино можеше да наблюдава конкурсната надпревара на сцената на зала „София“ в ИНТЕРПРЕД Конферентен Център, както и да дегустира от вина на известни български изби във фоайето пред залата.

Сомелиерът Георги Михов от The Residence Exclusive Club се пребори за първото място в конкурса и грабна голямата награда на Конкурса - Трофей на DOMAINE BOYAR. На второ място бе отличена Живка Тренчева от Pastorant, а трето място си разделиха двама от състезаващите се сомелиери - Слави Райчев от Винарска изба Логодаж и Ивайло Йотов от Cult Gourmet Catering.

Призовите места бяха присъдени от авторитетно 9-членно жури, председателствано от Мария Йорданова, президент на БАС. Претендентите за най-добър сомелиер на България за 2011 г. се състезаваха в декантиране на червено вино, сервиране на шампанско, дегустиране и охарактеризиране на 2 червени и 2 бели вина и “сватосването” им с подходящи за тях храни, предлагане на подходящи напитки към зададено от журито меню, разпознаване на високоалкохолни напитки, поставени в чаши от тъмно стъкло и др.

Информация за Българската асоциация на сомелиерите и за Конкурса може да откриете на: http://www.bgsommelier.org

За ИНТЕРПРЕД-СТЦ София

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД Конферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член. 

На снимката: (отляво надясно) Димитър Тенев, вицепрезидент на Българска асоциация на сомелиерите, и Лора Влахова, Пълномощник на Изпълнителния директор на ИНТЕРПРЕД СТЦ-София, обсъждат кой ще бъде най-добрия сомелиер на България и ще вземе Трофей на DOMAINE BOYAR

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник: Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1336