Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

20 Октомври 11, 20:40 / Автор: Chapter Four Communications Bulgaria
HP удвои клиентската база на 3PAR Utility Storage и постави световен рекорд по производителност
HP удвои клиентската база на 3PAR Utility Storage за първите три финансови тримесечия. В допълнение HP 3PAR P10000 V800 Storage System постави и световен рекорд за OLTP (online transaction processing – онлайн обработка на транзакции). Това забележително постижение за производителност за Tier 1 системи за съхранение на данни, виртуализация и „облачни” среди ще съдейства на клиентите да консолидират своята виртуална ИТ инфраструктура в огромен мащаб.
HP обяви, че клиентската база на доставчика на услуги за 3PAR Utility Storage вече е нараснала повече от два пъти за първите три финансови тримесечия след прдобиването на 3PAR от компанията през септември 2010.

За много кратко време клиентите успяха да оценят значителните предимства на HP 3PAR, което допринесе за трицифрения годишен ръст на продукта за тримесечието, приключило на 31 юли.(1)

Също така HP 3PAR P10000 V800 Storage System постави и световен рекорд за OLTP (online transaction processing – онлайн обработка на транзакции) в теста SPC-1 на Storage Performance Council. Това световно постижение за производителност за Tier 1 системи за съхранение на данни, виртуализация и „облачни” среди ще съдейства на клиентите да консолидират своята виртуална ИТ инфраструктура в огромен мащаб.

“Още от придобиването на компанията 3PAR от HP преди около година, фокусът на компанията е насочен към вдигането на критериите за създаване на гъвкав и ефикасен сторидж за ИТ като услуга”, каза Дейвид Скот, Старши Вицепрезидент и Генерален Мениджър, Отдел „Сториджи”, HP. “Да продължаваме да осигуряваме нови световни постижения, надминаващи очакванията на клиентите на 3PAR, е не само нашата цел, но и формула за продължаване на ръста на приходите”, сподели още той.

Световен рекорд в SPC-1 тест за производителност.
Анонсираните през август тази година системи за съхранение на данни HP P10000 3PAR предоставят мощни инструменти за осигуряването на Tier 1 ИТ услуги в рамките на публични и частни „облаци”, наречени ИТ като услуга. Това включва мултифункционалност в смисъла на безпроблемно съчетаване на непредвидими и разнородни натоварвания в рамките на една физическа система, най-високо развитата на пазара технология за Тънко Провизиране (Thin Provisioning) позволяваща ефективно използване на капацитета и самостоятелното ребалансиране и др. Всичко това дава максимална гъвкавост и конкурентноспособност на бизнеса, който ползва ИТ услуги.

OLTP резултатите от SPC-1 са одитирани изчисления, които предоставят на клиентите източник на обективна, проверима и близка до реалността информация за сравнение на производителността на различни сториджи. Независимо одитираният резултат на HP 3PAR V800 SPC-1 осигури най-високия SPC-1 резултат в историята на Съвета за сторидж производителност (Storage Performance Council).(2)

Стандартната търговска версия на HP 3PAR V800 постигна 450,212.66 SPC-1 IOP/s – най-високият резултат, постиган от единична система за съхранение на данни, което е 100 % по-бързо отколкото предишния най-бърз резултат HP 3PAR SPC-1.(3)

По-висока производителност, по-ниски разходи.
В допълнение към рекордната производителност на OLTP (онлайн обработка на транзакции), резултатът SPC-1 подчерта лесното, автономно управление на системите от фамилията HP 3PAR V800 при максимално използване на инсталирания капацитет.
При същите условия, конкурентните системи обикновено постигат нива на използване на данни при запис, равняващи се на 10 – 20 %. (4) SPC-1 резултатът демонстрира, че HP 3PAR V800 достига рекордни постижения с използване на 80 % от капацитета, което илюстрира възможността клиентите да намалят капиталовите разходи, като в същото време отговарят на критичните изисквания за нивото на обслужване.
HP 3PAR Utility Storage е част от Конвергираната инфраструктура на HP, която е ключов елемент на Instant-On Enterprise. В съвременния свят на непрекъсната свързаност, Instant-On Enterprise предоставя технологии във всички сфери на облсужването на клиенти, служители, партньори и граждани.
HP DISCOVER, събитие, организирано от HP за неговите ключови клиенти, ще се проведе през периода 29 ноември – 1 декември 2011 г. във Виена, Австрия. Мероприятието ще демонстрира на организациите как могат да започнат своя път към Instant-On Enterprise.

За Контакти:

Димитрина Младенова
ПР Консултант
Chapter 4 Communications Bulgaria
E-mail: d.mladenova@chapter4.bg
GSM: +359 877 096 425

Източник:
www.hp.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1292