Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
20 Октомври 11, 20:46 / Автор: ROI Communication
In DiVino veritas
Излезе първият брой на DiVino Magazine - новото списание за удоволствията на небцето, респекта към земята и радостта от живота, иначе казано за добрите вина, вкусните продукти и интригуващите вкусови съчетания.
Списанието е изцяло на рециклирана хартия, което е още едно доказателство за добрия вкус на съвременния човек.

В DiVino Magazine ще можете да четете за добрите вина, полезните и вкусни продукти, и традиционните и новите нетрадиционни вкусови съчетания. Портретите на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, допълват уникалните храни и напитки, а пътешествията за ценители завършват голямата доза зелена философия на списанието.

Емил Коралов, създател на списание “Бакхус”, управител на “Гурме пъблишинг”, издател на DiVino Magazine, смята, че “пазарът у нас вече е узрял за такова тематично списание, което да залага на нови неща от света на виното и добрата храна”. Главен редактор на DiVino Magazine е Вера Петрова, която e била главен редактор на “Бакхус” и от години следи тематиката. В екипа са и редакторите с утвърден авторитет Юлия Костадинова, Веселина Маринова и Любомир Бояджиев. Автори в първия брой са и Ясен Захариев, Яна Петкова, Карълайн Гилби, Master of Wine и Карло Силвестрини.

Списанието носи името на утвърдилия се вече сайт Divino.bg, който предлага на посетителите актуална и навременна информация от света на виното, добрата храна и гурме културата. Виното и винената култура се превръщат във все по-важна част от живота на съвременния човек и необходимостта от медиа, която да предоставя информация по темата, е налице.

DiVino Magazine ще излиза един път на два месеца и ще можете да го намерите в специализираните магазини за разпространение на преса Inmedio, Relay и One minute, както и в магазините, в които могат да се намерят добрите вина - Casavino, Cheers, Vinello. Изданието се продава и в големите вериги книжарници, както и на местата за добра храна и в които се събират ценители на добрия вкус.

За Контакти:

Ралица Михайлова
ROI Communication
тел.: 029615971

Източник:
www.roibg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4967