Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
21 Октомври 11, 11:54 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
City Center Sliven привлича интерес на световни модни брандове
Pierre Cardin, New Yorker и Hot Spot са част от компаниите, които водят разговори за наемане на търговски площи в новия мултифункционален комплекс City Center Sliven
City Center Sliven е първият и единствен модерен търговски център в Сливен, който предстои да бъде открит в следващите месеци. Неговото уникално разположение в самия център на града привлича отсега интереса, както на бизнеса, така и на потребителите. Pierre Cardin, New Yorker и Hot Spot са само част от известните модни марки, чиито продукти най-вероятно ще могат да бъдат закупени в City Center Sliven. В Търговския център ще има и супермаркет на някоя от големите вериги Пикадили, СБА или Рода Маркет.

City Center Sliven е разположен точно до централния градски площад на Сливен, непосредствено до сградата на Общината и главната търговска улица, и предлага отличен баланс от магазини, включващи хранителни стоки, техника, модни марки и аксесоари, ресторант, кафе-сладкарница, детски кът и много др. Централната топ локация, наред с перфектното изпълнение на стилната сграда безспорно ще превърнат комплекса в любимо място за пазаруване, развлечения и срещи в града.

City Center Sliven представлява стилен мултифункционален комплекс от затворен тип за търговия, услуги и развлечения. Търговският комплекс разполага с разгърната застроена площ от 7 000 кв. м, разпределена на 5 нива, свързани помежду си с ескалатори и асансьори. Комплексът предлага разнообразие от търговски площи под наем, обособени в 50 единици с площ от 5 до 1 400 кв. м. Ексклузивен консултант по отдаване на площите под наем е GVA Sollers Solutions.

Според Елена Унджиева, Мениджър “Ключови клиенти и проекти“ в GVA Sollers Solutions, Търговският център предлага на своите партньори и наематели изключително гъвкави и работещи решения за всяка търговска дейност. Унджиева споделя, че има активен интерес от страна на бизнеса към наемане на търговски площи в City Center Sliven. “Довършителните работи по Търговския център вървят по план и съвсем скоро ще обявим датата на официалното откриване на комплекса“, допълва тя.

Според специалистите City Center Sliven е единственият модерен търговски център в Сливен, който ще работи в града в следващите няколко години. Търговският потенциал на комплекса е отличен заради стабилния икономически растеж на региона, ключовото място на града, близостта до Автомагистрала „Тракия“ и населението на регионалния център от 115 000 души.

Разпределението на търговските площи в City Center Sliven по нива е следното:

• Цялото сутеренно ниво е предвидено за хипермаркет за хранителни стоки.
• Партерът и първият етаж над него са определени основно за магазини за мода, обувки, бижута, бельо, козметика и др. търговски дейности.
• Вторият етаж над партера ще съчетава решения за семейството за дома. Магазин за техника, книжарница, детски магазини и др. са част от обектите на това ниво.
• На третия етаж ще присъстват ресторант, кафе и детски кът, всички използващи обща панорамна, озеленена тераса.

Източник: Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.14