Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
24 Октомври 11, 20:00 / Автор: PR Agency Anettevents
Ново козметично чудо за подмладяване бе представено във Варна
След 70 години изследователска работа в областта на клетъчните терапии дойде козметичният триумф на La Prairie. Официалните представители на марката за България презентираха пред варненска публика най-брилянтното научно постижение на La Prairie до момента - Cellular Power Infusion - изумителна технология за подмладяване на кожата, съчетана с иновативен дизайн на продукта. Събитието се проведе в „Галерията на Ева” във Варна и бе организирано от - магазини ТАИС.
Cellular Power Infusion използва уникална 3D система за защита от процесите на стареене (без значение докъде са се развили те), която възстановява и подмладява кожата. Тройното й действие осигурява доставки на енергия към клетките и защита от ефектите на външния стрес, поддържа регенеративните й механизми и естественото й реструктуриране.

Новият продукт въздейства на три кожни нива, които влияят върху стареенето. Ключът към невероятното действие против стареене на Cellular Power Infusion е в неговата способност системно и осезаемо да преборва в 3D проекция факторите, свързани със стареенето на кожата: енергийната „станция” на клетката, самата клетка и структурният make-up на кожата.

Тройното действие на уникалната 3D система за защита от стареене осигурява доставка на енергия към клетките и защита от ефектите на външния стрес, поддържа регенеративните механизми и естественото реструктуриране на кожата. „Значимостта на Cellular Power Infusion се крие в разработването на радикален 3D подход, който едновременно третира ключовите фактори за стареенето на кожата: загуба на енергия, нарушена клетъчна функция и загуба на кожната резистентност”, обяснява д-р Свен Гола, вицепрезидент на La Prairie и ръководител на научно-изследователското звено на марката.

Козметиката La Prairie започва своя път от високо реномираната клиника La Prairie в Монтрьо, Швейцария. Повече от половин век тази клиника е пионер в терапията и разработването на продукти за борба със стареенето. През 1982 г. Лаборатории La Prairie се отделят от клиниката. Успехът продължава да ги следва - те се налагат като един от лидерите сред производителите на качествена anti-age козметика. Понастоящем Лаборатории La Prairie са част от немския гигант Bеiersdorf – мултинационална корпорация за продукти, специализирани в грижата за кожата.

Козметиката на швейцарската марка La Prairie е известна както с авангардната научната обосновка на продуктите си, така и с несравнимото си отдаване на съвършенството. La Prairie успява да промени качеството на кожната тъкан и да накара всяка кожа да засияе: една луксозна, ненадмината досега козметика с неоспорими качества и дълготраен ефект. Научният подход на марката към красотата гарантира нейния успех и занапред. Все пак, кой не иска вечна младост и красота?

Във Варна това революционното чудо, както и останалите продукти на La Prairie, могат да бъдат открити в парфюмериите ТАИС на пл."Независимост" и ул."Колони"2.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.6607