Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
24 Октомври 11, 21:02 / Автор: LG
LG отново зарадва любителите на високите скорости и технологии
LG Electronics още веднъж доказа интереса на потребителите към високоскоростните изживявания с инициативата „Бъди 2Х по-бърз”, с която компанията показа възможностите на изключително бързия и функционален смартфон LG Optimus 2X.
София, 24.10.11 г. – LG Electronics още веднъж доказа интереса на потребителите към високоскоростните изживявания с инициативата „Бъди 2Х по-бърз”, с която компанията показа възможностите на изключително бързия и функционален смартфон LG Optimus 2X. Като част от кампанията, първият двуядрен смартфон в света се предлага от VIVACOM с много атрактивни условия. В момента Optimus 2X може да бъде закупен на цена от 519,90 лв. с двугодишен договор с плановете UniCall XL и Net&Call Super Max. Така двете компании правят ползите от многоядрената технология при мобилните устройства по-достъпни за потребителите.

След 12 дни на оспорвана надпревара, реализирана съвместно с VIVACOM и Race Center Sofia, на 21 октомври LG обяви финала на Formula 1 състезанието, което се проведе в The Mall. Компанията даде шанс на над 200 участника да премерят сили на симулатора и зарадва тези с най-бързи обиколки за деня със страхотни награди.

Инициативата на LG е поредното доказателство за желанието на компанията да осигурява на клиентите си вълнуващи изживявания, поставяйки акцент върху скоростта на работата и удобството като цяло. Двуядрената технология на Optimus 2X (Dual-core 1GHz) позволява по-добра производителност при възпроизвеждане на видео и аудио съдържание в сравнение с едноядрените процесори. В същото време се запазва ниската консумация на електроенергия, което позволява повече и по-качествено мобилно забавление с едно зареждане на батерията (до 400 часа в режим на готовност).

Освен това устройството е оптимизирано за лесно свързване и споделяне на аудио и видео съдържание с други дисплеи, като HD монитори и телевизори. С включения в комплекта HDMI кабел и функцията mirroring чрез HDMI потребителите могат да гледат видео във висока резолюция (1080p) или да играят игри от телефона директно на домашния телевизор, без никакво забавяне или насичане на картината. Камерата на смартфона (8 MP) прави изключително детайлни снимки почти без никакъв шум в изображенията.

Освен като средство за мобилно забавление с видео съдържание, смартфонът предлага и възможности за извършването на всекидневни операции. Многоядрената технология позволява работа с няколко приложения едновременно, като имейл клиент, уеб браузър, слушане на музика и други без никакво забавяне. Optimus 2X е с интуитивен интерфейс и реагира бързо при докосване на сензорния дисплей или другите команди на потребителите, което го прави много ефективен за работа и удобен за забавление инструмент.

Преди по-малко от година революционният модел LG Optimus 2X беше регистриран в Книгата на рекордите „Гинес” като първия в света двуядрен смартфон. Продуктът постави нов стандарт по отношение на производителността на мобилните устройства и откри нови хоризонти пред мобилното забавление.

# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. За повече информация:
www.lg.com.

За VIVACOM
VIVACOM e търговската марка на БТК АД, водещият телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. Конвергентните услуги, които VIVACOM предоставя на своите крайни потребители и корпоративни клиенти, са достъпни в повече от 1000 магазина на телекома и неговите дилъри в цялата страна. Повече информация за VIVACOM, нейните продукти и услуги можете да намерите на 123 и
www.vivacom.bg.

Източник:
LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5347